Ielogoties
Reklāma

Pārtika ko lietojam ikdienā! / 400

15/11/2009 10:59 | Diskusija lasīta 47467 reizes
Cik bieži jūs pievēršat uzmanību tam, kas tiek rakstīts uz etiķetēm (no kā sastāv produkts)???? Paskatoties to pašu maizi... mati ceļas stāvus, kas tik tur nav piepičkāts. Kādus tik trikus neizveic ražotājs lai apmuļķotu cilvēku... Patreiz nerunāšu par veciem gaļas izstrādājumiem ko uzprišinot pārdo kā svaigu utt.
Kautkā sagribējās parunāt par tādām lietām...
Atbildes (999)
1...181920 21222324...50
10/02/2011 17:46
:DD
Jā alan!

Un es no kartupeļu lauka novācu pusfabrikātu:P
0 0
10/02/2011 17:48
jacexs | 10.02.2011. - 17:42:38

Skuju ziepes:D

Neviena neatsaucās:P
0 0
10/02/2011 17:49
alana... tu esi nežēlīga
0 0
10/02/2011 17:53
varbūt jāmaina taktika? uz santehniku it kā... un alanai noteikti var piemeklēt kādu profilaktiski pārbaudāmo trubu... kotļetkas viņai jau irrr... izvēlas salātus... sajūta, ka pa veikalu iet ar ipodu rokā...
0 0
10/02/2011 17:53
... olit piedodiet... nu es gribu ēst... !!! Viss... skrienu mājās.. ,uz veikalu!!!Ata!!! Līdz sestdienai!!!Visiem bučas!!!
0 0

Tēmas: 6
Ziņas: 15776

10/02/2011 17:57
junona2 Es nekad neesmu skatījusies un netaisos to darīt arī turpmāk, ar veselību man viss ir kārtībā. Kas man garšo, to es pērku un ēdu. ja Tevi nav no bērna kājas sačakarējuši ar idij’otismiem tipa "ēd kopā, kopā ir garšīgāk, liec sāli, bez sāls takš gaļai nav garšas, šito tagad neēd, tagad ēd to" un ja Tev forša čutene, var jau būt, ka tā var, bet.
es palasu, bet cimferlīgs pārlieku neesmu un nekādas probļēmas no shit’ā netaisu. 1-kārši cenšos par tiem ubaga grašiem ko sakarīgāku dabūt.
tā, lai nav tikai:
сиски, писки, рога и копыта vai
ухо, голо, нос,
яица, хуй, да хвост
!
tie E ne visi indīgi, citro’nskābei ar savs nummurs un tā. un lai nemulsina ķīmiskie nosaukumi - Nātrija Glutamināts izklausās gandrīz tikpat briesmigi, kā Kālija Metabisulfīts vai parafenilēndiamīns, bet nav.
0 0
10/02/2011 17:58
Sapratu ka alana piestums vēderu un visu piekdienu gulēs.
0 0

Tēmas: 6
Ziņas: 15776

10/02/2011 17:58
alana Visiem bučas!!!
0 0
10/02/2011 18:02
bet laime bija tik tuvu... bet nē... nodzēsīs gaismu, paslēpsies zem vatētā deķa un leksēs viena kotļetkas iekšā... eh...
0 0
10/02/2011 18:53
Vot tādas viņas ir.(ne visas,bet tomēr:D)
0 0

Tēmas: 6
Ziņas: 15776

11/02/2011 08:47
vot zinko. kad es izlasīju, ka tie nolādētie perdeļi augļus, lai nemaitātos, vājā OK, ne Kālija Metabisulfīta, bet Nātrija Sullfīta šķīdumā apskalo, tad gan sapratu, ka laikam labāk nerīt nemazgātus!
0 0
11/02/2011 11:16
interesanti kā saukt šo atkārtošanās-otra pārkopēto komentāru slimību ,jums kaut kā tas ceļ pašapziņu vai kā ,vai pašiem nav ko piebilst,tikai ķidāt otra izteikto viedokli?
0 0
12/02/2011 13:02
... Labi paēdu... piektdien... Un arī pati uztaisīju peļmeņus... garšīgi bija!!! Atradu Maxima biezpiena sieriņus ar magonēm, man garšoja pie kafijas...
0 0
12/02/2011 13:23
... Man patīk gatavot... es zinu, ka vīriešiem un citiem ģimenes locekļiem vajag garšīgi paēst... Man tā mamma macīja...
0 0
12/02/2011 13:28
Lai visam pievērstu uzmanību- dzīves nepietiks. Etiķetes neskatos, pērku tas, kas garšo. Augļus nemazgāju un par savu veselību nesūdzos.
0 0
12/02/2011 13:33
... bitiņ... pietiks, pietiks... dzīve ir gara...
0 0
12/02/2011 13:36
Alana, dzīve ir gara, mūžs ir īss. Man vakar palika 40 un skaidrs ir, ka esmu pusmūža sieviete... priekš citiem
0 0
12/02/2011 13:37
alana-stokmanā nopirkta tītara gaļa ir tikpat apšaubāmas kvalitātes, kā sasaldēti pusfabrikāti, tā kā ja sludini maltītes bez E u.t.t, tad atrodi sev "draudzīgu"zemnieku, lopkopi, u.t.t.un tad runā par kvalitātīvu maltīti.Starp citu-tās tītara kotletes tu droši vien cepsi eļļā, kura pilna ar e vielām, ne jau dabīgos cūku taukos vai pašas spiestā rapšu eļļā
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 2463

12/02/2011 13:40
Dzīvojam, lai ēstu, vai ēdam, lai labi dzīvotu? Manuprāt, līdzsvars var rasties, ja tomēr atšķiras ikdiena no svētkiem, tad garšas kārpiņas un citi maņu orgāni, dvēsele spēj novērtēt vēderpriekus: krāsas, smaržas, vizuālo noformējumu, garšas dažādības, interjeru, sabiedrību, ēdiena gatavošanu, pasniegšanu, galu galā našķošanos ar baudu... Vienam derēs kaloriju skaitīšana, citam mākslinieciska brīvdomība un eksperimenti
0 0
12/02/2011 13:47
... Es cepu ar oliveļļu... bet tītara kotletas ļoti ātri apcepas... 3 min un tad tos katliņā un sautēju.. .Bet apēdu no 1 kg gaļas tikai 1-2 gb .Ja atklāti runāt... tā partika, ko mēs ēdam ir gandrīz visa... nekvalitātīva... un es cenšos uizvēlēt no nekvalitātīvas mazāk nekvalitātīvu
0 0
1...181920 21222324...50
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas