Ielogoties
Reklāma

Pārtika ko lietojam ikdienā! / 520

15/11/2009 10:59 | Diskusija lasīta 47478 reizes
Cik bieži jūs pievēršat uzmanību tam, kas tiek rakstīts uz etiķetēm (no kā sastāv produkts)???? Paskatoties to pašu maizi... mati ceļas stāvus, kas tik tur nav piepičkāts. Kādus tik trikus neizveic ražotājs lai apmuļķotu cilvēku... Patreiz nerunāšu par veciem gaļas izstrādājumiem ko uzprišinot pārdo kā svaigu utt.
Kautkā sagribējās parunāt par tādām lietām...
Atbildes (999)
1...242526 27282930...50

Tēmas: 8
Ziņas: 2463

20/02/2011 15:19
ui, pa to laiku arī vīnu vēl var paspēt piešaut, lai miers dvēselei
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14526

20/02/2011 15:23
vīnu vienam???
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 2463

20/02/2011 15:24
Why not? Var nolikt spoguli priekšā, ja akurāt garlaicīgi
0 0
20/02/2011 15:25
Vinčika vietā varēja aliņu tumšo+medu...
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14526

20/02/2011 15:27
mocc, kur pirms stundas biji...
ink, spoguļi plīst un mazi bērni raud, kad parādos...
0 0
20/02/2011 15:31
svilpis, man tā teikt tikai tagad atleca vaļā. Bet var arī pa vienkāršo bez visādiem iziskiem un ir baigi labi. ;)
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 2463

20/02/2011 15:31
tad improvizē, tu tak neesi mazs bērns, vai ne?
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 2463

20/02/2011 15:34
kadiķogas labi izceļ mežaiņu gaļu, tās vēl vari paspēt piešaut, ja ir.
0 0
20/02/2011 15:39
... piešaut jau var viss ko, bet pēdējā laikā sāku saprast-a, vai vajag?... tās garšvielas un marinādes finālā nomāc gaļas garšu...
0 0
20/02/2011 15:42
lūk, lūk, olit, man tieši tas pats. kad ēdu gaļu, ta gribas sagaršot - ka tā ir gaļa.
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 2463

20/02/2011 15:46
var jau izvēlēties ko vienu akcentam, nav jau viss kopā jāsagrūž. Cita garša var izkrāsot ikdienu?
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14526

20/02/2011 15:46
mjaaaa
, man ar ir tā, ka dazkārt gribas sagaršot...
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14526

20/02/2011 15:48
ink , var, var izkrāsot!!!
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14526

20/02/2011 16:44
ink, bija sakrāsots labi, es teiktu pat ļoti, ļoti labi burkāns ar timiānu uzprišināja teicami...
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 2463

20/02/2011 18:40
mmm... izklausās garšīgi! Ar timiānu tiešām var uzburt daudz gardu lietu
0 0
20/02/2011 21:53
Mocca, paldies par valdzinošā plova bildi! Ja pašam nebūtu gadījies tieši šodien gan mežasuķa maluma kotletes cept un frikadeļu zuppi vārīt, varbūt no Tavas bildes un siekalas ģenerējošās recpetes būtu tapis romantiski dusmīgs...
0 0
20/02/2011 22:25
.a kur taa recepte i????... ..neatradu...
0 0

Tēmas: 6
Ziņas: 15776

21/02/2011 00:34
teikšu atklāti, kā mātei - ašpadsmit min blenzu uz sulām - vai nu dārgas pēc suņa. vai "nektāri" ar 30% sulas - ZB un paņēmu 1-kārši apelsīnus - ja gauži sagribēsies sulu pie šnaba, izspiedīšu!
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14526

27/02/2011 14:41
kas tad ir, badojamies līdz lieldienām - kas tad šodien ēdienkartē?
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14526

05/03/2011 22:02
manējais tūdaļ bliezīs pa suši... vo būs izēšanās...
0 0
1...242526 27282930...50
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas