Ielogoties
Reklāma

1. maijs ir 5 gadu jubileja ka Latvija iestājās ES / 60

28/03/2009 09:31 | Diskusija lasīta 6257 reizes
Tiks rīkoti pasākumi ( svētki ) bet gribētos la vienkārši neviens uz šiem pasākumiem neaiziet nemaz. lai ir kapa klusums uz ielām... llai šie paši pūš tais stabulēs un uzjautrinās. vot tā būtu super akcija. un ja vel neviens neizietu uz darbu vispār super.Mērķus un lozungus varētu mēs piezīmēt pēctam... atkarībā ko šie un žurnālisti dirsīs... un ja sāks blatot vispār nepirkt nevienu eiro preci veselu mēnesi. pat Rīgas piensaimnieka produkciju... jo tur ir tikai vārds Rīga un atbalstam šķēli nevis savējos... lai tā ES mazliet pastreso un uztrennē vienreiz, tos savus dibencaurumus
Atbildes (118)
26/04/2009 18:40
personigi es no ES esmu tikai ieguvusi... balsotu veelreiz PAR..   
0 0
26/04/2009 18:42
Nu tad gaidi dumpīgā lamu plūdus    
0 0
26/04/2009 18:46
lai lamajas es tik zinu to ka tie pasi zemnieki sapirkusi viskrutako texniku ar Es lidzfinasejumu un saceltas viesu maajas..ja vide klust aizvien pieejamaka jo ja ir ES lidzfinansejums taa ir OBLIGATA prasiba u.t.t.t.t.t.t..
0 0
26/04/2009 18:46
Nē, Mariin, nebūšu gan. Es gan labāk gribētu lai es savus mazbērnus varētu tepat samīļot, nevis pēc "krutajām" reformām, kad man nogriezīs algu un palielinās slodzi, vai varbūt vispār darbu vairs nedos, gudrot vai varēšu sagrabināt santīmus lai aizbrauktu pie viņiem uz ārzemēm. Kas tā par valsti, kuras tautai piespiedu kārtā jābrauc trimdā lai kaut cik cilvēcīgi dzīvotu?   
Par "motivāciju strādāt" vai "gudrāk izmantot" Tev vēl ir kādas ilūzijas? Naivums Tavā vecumā!   
0 0
26/04/2009 18:49
mice54 Madonas kulturas nams pieejamais ar ES lidzfinasejumu atjaunots   
lai dzivo 2005.gada vetra un ES         
0 0
26/04/2009 18:54
Neparastaa, es jau arī teicu to pašu, pateicoties ES man ir daudz darba, līdz ar to nauda    Var jau būt, ka es esmu egoiste, bet es tomēr vispirms padomāju par sevi, un nez kāpēc man ir aizdomas, ka tā dara visi, un vispār mana pārliecība ir tāda, ka VAR strādāt un normāli dzīvot arī Latvijā, turklāt ar čīkstēšanu neko nevar panākt, tie kas dara, tie arī dzīvo normāli. Es te nerunāju par biezajiem miljonāriem, bet parastiem ierindas cilvēkiem. Nu nekritīs nekas no gaisa ne šeit, ne citur pasaulē.
0 0
26/04/2009 18:56
Ir jau, kur izdarīts kaut kas par Eiropas naudu. Laikam jau tā pati Ventspils arī   .Bet man arī sanāk to sasaistīt ar banku ārprāta ienākšanām tirgū un kreditēšanām. To jau nedarītu, ja nebūtu ES.
0 0
26/04/2009 18:58
junona... parunā ar bezdarbnieku, cik ir iespēju dabūt darbu.
0 0
26/04/2009 19:03
Roze, es arī esmu bijusi bezdarbniece, labi, ne tagad, bet pirms 7 gadiem. Es saprotu, ir grūti, bet ne jau ES pie tā vainīga, bet mūsu pašu birokrāti un vadītāji, sākot ar pašām augšām un beidzot ar zemākās kategorijas priekšnieķeļiem, kuri sevi iedomājas dievu vietā.
0 0
26/04/2009 19:04
pateicoties ES man ir darbs..vel tagad ... parak gara vesture kaapeec ta ..
bet saistiba tiesa      
0 0
26/04/2009 19:07
junona... es ko līdzīgu kaut kur arī jau teicu. Vienas dienas domātāji...
0 0
26/04/2009 19:08
Man personīgi nekad nav trūcis darba, un nekad neesmu spējusi paņemt visu, ko piedāvā. Šobrīd ir pirmā reize mūžā, kad par nākotni esmu nobažījusies. Bet, tautieši, paskatieties taču kādu metru tālāk par savu degungalu!!!
0 0
26/04/2009 19:10
es tikai zinu kad bija riktigi tuudigi..tas bija 1992 ... viss tie 90to saakums
0 0
26/04/2009 19:13
Nu, mice 54, ko tu piedāvā?
0 0
mice degungala es redzu ekranu un Tavu bildiiti..ja man pirms 10 gadiem sacitu ka ta bus es teiktu ka tas cilveeks fantazee   
0 0
Ļoti drīz, neparastā, būs daudz!!! tuudiidaak...
0 0
26/04/2009 19:20
mic man toreiz bija tik tudigi ka tudigaks vareetu but tikai kars un revolucija   
0 0
26/04/2009 19:30
Es piedāvāju ļoti cītīgi izvērtēt, par ko balsosim... un domājot par savu labklājību, neaizmirst padomāt par Latviju kopumā. Es būtu laimīgāka, ja mani bērni un mazbērni dzīvotu tepat Latvijā. Es būtu laimīgāka, ja pa TV katru dienu neziņotu par kārtējiem tūkstošiem bezdarbnieku. Es negribētu piedzīvot, ka veikals ir pilns ar precēm, bet man nav par ko nopirkt maizi... un negribētu redzēt, ka kādam tā ir. Es negribētu piedzīvot, kad nav droši iziet uz ielas...

http://www.social.lv/portal/der-zinat...ina-defolts
0 0
26/04/2009 19:30
tur jau tā lieta... vienmēr,kad cilvēki bļāva "slikti!slikti!" , es teicu- muļķības! ir LABI! ja vien rociņas gribas kustināt... ņe-fi-gā! vari kustināt, cik gribi - šobrīd tevi ar vislabākajiem darba rādītājiem izmet ārā! jo uzņēmumi vienkārši bankrotē!!
PTEICOTIES tai pašai ES!!! jo pie vainas ir visie TIE,kuri bīda LIELO ekonomiku! Mazā Latvija ar saviem 1/10 lielpilsētu iedzīvotāju skaitu ir vispār unikāla,ka spēj vēl tik ilgi noturēties uz kaut kāda viļņa ..kaut vai par sportu un zinātni runājot...
nu NAV mums nekādu iespēju izkulties... tikai padodoties kādai no lielvarām...
tā kā esam to jau izdarījuši pirms 5 gadiem - saliekam rociņas un... viss ir... šī krīze jau visu ir padarījusi..un Eiropas Savienība izdarīja visu 5 gadu laikā,ko Padumjā Savienība nevarēja pa 40 gadiem.   
0 0
26/04/2009 19:35
Ui, Neparastaa! ... Vai atkal mazliet tradicionāli pavirši neiebrauci auzās? Ierunājoties par zemnieku sapirkto kruto tehniku?! Vai esi kādreiz lasījusi tos līgumus un noteikumus, kuri jāparaksta bija tiem zmeniekiem, kuri pretendēja uz ES naudām, -- tur ļoti daudzos variantos tika pieprasīts pirkt -- tikai un vienīgi! -- jaunu tehniku! Par šo absurdu nācies runāties ar daudziem zemniekiem, tādēļ nu braucu, lūdzu, ar savu kategoriskumu uzmanīgāk! Jā, iespējams, līdzīgus izteikumus esi dzirdējusi televīzijā, kur dažs stulbs un nezinošs deputāts izteicās par tiem zemnieku/Rīgā braucēju traktoriem, bet pati zini, cik mums tie deputāti gudri un -- cik runīgi.
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas