Ielogoties
Reklāma

1. maijs ir 5 gadu jubileja ka Latvija iestājās ES / 100

28/03/2009 09:31 | Diskusija lasīta 6259 reizes
Tiks rīkoti pasākumi ( svētki ) bet gribētos la vienkārši neviens uz šiem pasākumiem neaiziet nemaz. lai ir kapa klusums uz ielām... llai šie paši pūš tais stabulēs un uzjautrinās. vot tā būtu super akcija. un ja vel neviens neizietu uz darbu vispār super.Mērķus un lozungus varētu mēs piezīmēt pēctam... atkarībā ko šie un žurnālisti dirsīs... un ja sāks blatot vispār nepirkt nevienu eiro preci veselu mēnesi. pat Rīgas piensaimnieka produkciju... jo tur ir tikai vārds Rīga un atbalstam šķēli nevis savējos... lai tā ES mazliet pastreso un uztrennē vienreiz, tos savus dibencaurumus
Atbildes (118)
1...345 6
26/04/2009 20:23
Junon, arī es savu darbu daru labi, -- tikpat labi darīju arī tad, kad ar tiem šmurguļiem sāku strīdēties, un -- nācās izurbt to likumdošanu, lai tai jomā tos slaistus varētu publiski test: tā viņus var piespiest kustēties, vienīgi tā, -- iemācoties juristu, ekonomistu, grāmatvežu un daļu birokrātu valodas...
0 0
26/04/2009 20:24
Ko darīt? Līst visiem pakaļā, rauties par četriem, lai tik neatlaiž pirmo.
0 0
26/04/2009 20:39
v/v ... nevis - neatlaist pirmo, bet lai normāli varētu darīt savu IK darbu!!!!!!      
ka tur bija - nezināšana neatbrīvo no atbildības, vai ne?   
0 0

Tēmas: 6
Ziņas: 15776

26/04/2009 21:04
mice54 - Oi, harald, Tu par daudz gribi!

eto uzje najezd! gribu tikai, kā pa TV teica - cilvēka pienācīgu dzīvi.   
0 0
26/04/2009 21:07
   Es arī gribu to, ko Haris...
0 0
26/04/2009 21:13
Palūgsim, lai Haralds nobildē, kā tas ir - cilvēka pienācīga dzīve...    , un uz fotošopa visu ko var...
0 0
06/05/2009 07:23
viss lielākais sviests bija 4 maija uzstāšanās V Zatlera un G Daudzes runa.par Latviju. mēs par 19 gadiem esam apzinājušies savas kļūdas un daudz ko iemācijušies no savām kļūdām- VOT TAS TIK IR VISU SVIESTU SVIESTS Nr 1 bet ja nopietni tad ar 19 gadiem bija jābūt vairāk kā pietiekami . lai visas mājas Rīgā būtu renovētas ,nosiltinātas ,visi rajonu iekšpagalmi izasfaltēti, uzcelti vismaz daži 10 jaunu bērnu dārzu . savesti Latvijas ceļi kārtībā. radīta auglīga vide lai reāli būtu ražošanas uzņēmumi kaut kādi nebūt, veicināta reāla uzņēmējdarbības vide,kas veicinātu uzņēmējus attīstīties,savestu kārtībā .sociālās lietas BĻE TāLāK JAU TRŪKST VĀRDU. TO VISU VARēJA PA 19 gadiem mierīgi izdarīt un vel vismaz divreiz paspēt, nokļūdīties. kā šie paši teica iemācīties pat no savām kļūdām.
0 0
06/05/2009 07:26
4. maijā Rīga bija pilna ar deputātiem, vai ar to nepietiek. Galvenais ziņās bija, ka apmeklēja vairāk kā 100 cilvēku. Tātad dažiem deputātiem ir arī draugi vai ģimenes. 4.maija republika mirst un vieglas viņai smiltis. Čekisti un bandīti to nebūvēja ar gaismu sirdī. 18.novembra Latvija ir nemirstīga. Staļina ēna 9.maijā to nenomāks. Būsim vienoti Latvijai!
0 0
06/05/2009 07:29
Tas koncerts vērmanītī un apmeklētība - izsmiekls un kauns.
0 0
06/05/2009 07:29
Valdība, lai pierādītu, ka tauta sajūsmināta svin svētkus, liek spicākajiem Rīgas jauniešu koriem tēlot tautas sadziedāšanos. Atteikties nedrīkst, jo citādi arī tos likvidēs, viņi varai vajadzīgi tikai šādiem nolūkiem. Labi vēl, ka jauniešiem dziedāt patīk un vienbalsīgas dziesmiņas no lapas nolasīt nesagādā problēmas.Nabaga koristiem atkal jātēlo laimes sajūtas. Viņu diriģenti spiesti strādāt miljonāra birka pakļautībā par minimālo algu vai nedaudz pāri 200,- latu. Kad vienreiz Latvijā būs taisnīgums? Varbūt tad, kad tiks aizdzīti projām zagļi?
0 0
06/05/2009 07:39
Tauta neko nepiemirst- ja netiksim, šiem tagad klāt ,vecumdienas šiem būs jāpavada citā valstī. citādi špļaus uz muguras lidz pašai miršanas dienai... un šeit vairs neiet runa par cieņu pret veciem cilvēkiem... ŠAKĀLIM ŠAKĀĻA cienīga dzīve. lai brauc un mirst svešā zemē, tie mērgļi.domāju vel pēc viņu nāves tiks apčurātas viņu kapu kopas ...
0 0
06/05/2009 07:39
Aha, aizdzen šos zagļus, lai citi varētu sazagties. Paskaties uz sevi! Vai Tev, dumpīgais, sirds kā dimanta oliņa? Labrīt!
0 0
06/05/2009 07:40
iegaumējiet visi kārtīgi šos mūļus lai viņiem vecumdienas vismaz jautras
0 0
06/05/2009 07:48
VARU AR LIELIEM BURTIEM UZRAKSTĪT- JĀ ES AR ZAGTU ,BET NE JAU AR TĀDIEM APMĒRIEM UN LAI VISU PUTINĀTU LAUKĀ... UN VEL PIEDEVāM PIEŅEMTU TĀDUS LIKUMUS KAS TIEŠI VEICINA UZŅĒMĒJU MAKSĀTNESPĒJU UN BANKROTU... UN VISĀDI CITĀDI TĪŠI KAVĒTU RAŽOŠANAS ATTĪSTĪBU. JA KĀDREIZ VISI BIJA ŠOKĀ PAR DAŽIEM 10000 NOZAGTIEM LATIEM, PĒCTAM SEKOJA 100000 .UN TAD JAU NāCA BĒDĪGSLAVENIE 3 MILJONI... BET TAGAD MILJONI IET PA LABI PA KREISI- KAS KOPā VEIDO JAU MILJARDUS.UN latvietim viss ir čiki bumbās visi izliekas kad tas ir redzieties normāli
0 0

Tēmas: 47
Ziņas: 11833

05/05/2015 21:05
Pilnīgi aizmirsu, ir tač’ arī šada gadadiena tik tikko aiz muguras! Tikai nu jau ne piektā, bet - vienpadsmitā! Kurš zina, kur aizkavējušās Eiropas līmeņa solītās pensijas, algas?
0 0
05/05/2015 21:47
Nav tāda Eiropas līmeņa. Mēs esam Eiropas daļa un algas kā nu kuram. Citviet tas pats.
Tikai nevajag par pabalstiem rakstīt - tā ir viena no vājākajām vietām lielā Eiropas daļā. parazītisms paudžu līmenī ir novedis pie fiziskas nedrošības
0 0

Tēmas: 47
Ziņas: 11833

06/05/2015 23:19
Nav tāda Eiropas līmeņa. Mēs esam Eiropas daļa un algas kā nu kuram. Citviet tas pats.
Tikai nevajag par pabalstiem rakstīt - tā ir viena no vājākajām vietām lielā Eiropas daļā. parazītisms paudžu līmenī ir novedis pie fiziskas nedrošības

Ne jau es pieprasu Eiropas līmeni, mani tik’ interesē, cik ātri pēc 2004. gada tie, kuriem tieši tādos vārdos solīja, ja nobalsos par iestāju, tos solījumus par Eiropas līmeņa penzijām un algām ir aizmirsuši. Man pārāk gara atmiņa laikam. :)
0 0
07/05/2015 23:34
Nezinu nevienu Eiropas valsti, kur straadaajoshs cilveeks par miljonaaru tapis.
Es drusku zinu Veseliibas sisteemu un farmaciju dazhaas no Eiropas valstiim. Ja par kastiiti Rehidrona tipa preparaata jaamaksaa apm 20 EUR, tad algas saliidzinaat absoluutos ciparos ir nekorekti
0 0
1...345 6
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas