Ielogoties
Reklāma

1. maijs ir 5 gadu jubileja ka Latvija iestājās ES / 20

28/03/2009 09:31 | Diskusija lasīta 6260 reizes
Tiks rīkoti pasākumi ( svētki ) bet gribētos la vienkārši neviens uz šiem pasākumiem neaiziet nemaz. lai ir kapa klusums uz ielām... llai šie paši pūš tais stabulēs un uzjautrinās. vot tā būtu super akcija. un ja vel neviens neizietu uz darbu vispār super.Mērķus un lozungus varētu mēs piezīmēt pēctam... atkarībā ko šie un žurnālisti dirsīs... un ja sāks blatot vispār nepirkt nevienu eiro preci veselu mēnesi. pat Rīgas piensaimnieka produkciju... jo tur ir tikai vārds Rīga un atbalstam šķēli nevis savējos... lai tā ES mazliet pastreso un uztrennē vienreiz, tos savus dibencaurumus
Atbildes (118)
28/03/2009 10:32
nu, un kurš ir ieintresēts?
0 0
28/03/2009 10:32
deliaktes runā skairāk, vienkārši soc. nodkļus NOZOG! un tā tiek pie saviem miljoniem, ko veiksmīgi noglabā ofšoros!
0 0
28/03/2009 10:39
par tām ntajām 000000000000 ko piezīmē 100% pie visiem projektiem
0 0
28/03/2009 10:41
Latvijā par miljonāru varēja kļūt: veiksmīgi privatizējot valsts uzņēmumus, regulāri saņemot valsts pasūtījumus (bez konkursa kārtībā), "atmazgājot" "pelēko" naudu, darbojoties nekustamo īpašumu jomā. Soc. nodoklis jau tāds nieks vien ir.
0 0
28/03/2009 16:24
Kādēļ viņiem jābūt ieinteresētiem? Katram sava āda mīļa, it sevišķi, tagad, kad visiem iet vairāk vai mazāk sūdīgi.
0 0
28/03/2009 18:48
ja vien izprastu situācijas nopietnību... tad varu galvu likt ķīlā ka šie būs uz dirsas... viņi pat nezinās ko no mums vel var gaidīt... to ka šie kasīs paurus tas ir 100% tik iedomājieties 1 maijs svētki orķestris vel visādi tirliņi... bet uz ielām neviena pilsoņa apsolūti izņemot dažus bomžus un klaiņojoši suņi un kaķi         
0 0
28/03/2009 19:01
atvaino, bet kādi ,,viņi"??... valsts? vai kas?..tu tā runā, it kā tie nebūtu tie paši cilvēcini ar visām viņiem piemītošajām vājībām,īpašībām... tie pasākumi t.s. ,,viņiem" ir jārīko kā darba pienākums... tā, kā to dara katrs no mums savā darbavietā... un tici man, viņiem ir dziļi nospļauties vai tur kāds būs vai nebūs... pasākums atķeksēts... un viss... tur neviens ne par ko izņemot sevi neuztraucas
0 0
28/03/2009 19:23
Nedomāju, ka ES par to stresos un pūtīs stabules. Nevajag sevi mānīt un domāt, ka viņiem tas briesmīgi interesētu, ja šeit pēkšņi kāds protestētu.
0 0
28/03/2009 23:14
domāju ka pakausi - šie pakasīs... un mazliet paliks tādi domīgi... 13 janvāris jau labi iespiedies atmiņā
0 0
29/03/2009 11:15
Neko citu jau ES birokrāti nav spējīgi darīt , kā savas pusplikās galvas pakasīt    
0 0

Tēmas: 35
Ziņas: 7492

30/03/2009 11:11
Par ko cepamies?? Vai par to, ka paši nespējam ar sevi tikt galā? Vai tāpēc, ka katra Eurokunga priekšā klanāmies? :))
0 0
30/03/2009 13:49
Vai ,vai ko nu darīt !   Vajadzēja vispirms savu mazo valsti kārtībā savest un pēc tam tikai iet pie stiprajiem un būt līdzvērtīgam. Tagad atliek tikai klanīties ,lai tie ,kas balsoja par ,arī svin.
0 0
30/03/2009 13:52
Nu es, piemēram, no iestāšanās ES esmu tikai ieguvusi, bet ļoti labi saprotu cilvēkus, kuriem tas viss nepatīk, starp citu, tādi ir arī vecajās ES valstīs, Francijā, piemēram. Tas, ka tajā visā ir daudz stulbuma un birokrātijas, ir fakts. Man pašai ir nācies tulkot daudzas regulas, par kurām varētu smieties, ja vien tas nebūtu tik skumji.
0 0
01/04/2009 12:42
Nu es jau arī cenšos to izmantot.Tas kā aprēķina laulības ,jāslauc ,ko var.Man arī tāpēc labi ,bet par valsti kopumā domājot - nu nevajadzēja.
0 0
02/04/2009 13:07
Slēgtu ekoinomiku jau bijām izbaudījuši līdz 1989 gadam. Rezultātus visi zin. Pat desa bij rindā jāizstāv, nerunājot par degvielas taloniem un citām šausmām.
Atvērta ekonomika prasa būt konkurētspējīgam pasaules līmenī. Ko mēs tur varējām likt pretī? Faktiski tikai kokmateriālus, kamēr mūsu darbaspēks bija lēts un enerģētika ari.
Šorīt radio klausījos analīzi par G 20 saietu. Bija skaidri pateikts, ka ES sociālās aizsardzības līmenis ir daudz augstāks kā ASV, kas arī ietekmē pasaules ekonomisko krīzi.
Mēs varam iet - svinēt, varam neiet. Kas no tā mainīsies?? Ekonomika būs tāda kāda tā ir.
Neesmu ES fans, bet ieguvumi ir lielāki kā zaudējumi, jo vismaz robežšķērsošana kļuvusi vienkāršāka, pārvietošanās un darba meklēšana arī.
ES birokrātija - jā, tas ir melns traips uz tās karoga, bet var cerēt, ka raionāli domājošie spēs rast racionālākus risinājumus kopīgai Savienības pārvaldei.
Vismaz man ES ir labāka par PSRS   
0 0
02/04/2009 22:27
Slēgtu ekoinomiku jau bijām izbaudījuši līdz 1989 gadam. Rezultātus visi zin. ... Toties tagad ir atvērta ekonomika un viss pieder pie varas stāvošim... valsts stratēģiskie objekti izbazunēti no tā arī kosmosā saskrūvēti tarifi.paši par mūsu naudu uztur tarifu regulātor kompānijas. JA VIEN TU SPĒTU REĀLI AIDOMĀTIES KĀ TEVI ČAKARĒ
0 0
26/04/2009 12:09
Nu   
0 0
26/04/2009 12:13
   ko Tu apsaukājies?
0 0
26/04/2009 12:42
lai nu kā, bet šoreiz ir tā tēma,kad dumpīgajam piekrītu... par 200 miljoniem procentu...

un vispār, dīvaini ,savā gana lielaja lokā nezinu nevienu, kuru būtu balsojuši PAR iestāšanos ES... diez,kur viņi tos vajadzīgos procentus dabūja???!!!   
lai gan, tālbraucējšofrīši balsoja gan...    
0 0
26/04/2009 12:48
Neesmu ES fans, bet ieguvumi ir lielāki kā zaudējumi, jo vismaz robežšķērsošana kļuvusi vienkāršāka, pārvietošanās un darba meklēšana arī.
---
nav bijušas nekādas problēmas pirms iestāšanās ES ne vienā, ne otrā jomā...
daudz jau nu tās robežas bija jāšķērso!!! reizi gadā vai 2 uz Franciju vai Vāciju, 3 vai 5 uz leišiem vai ikkauniju! phe!
un darbs... taja laika darab tepat Latvijā bija gana pietiekoši, kad vēl nebijā ES. Visi lielie sūdi sākās PĒC iestāšanās...    
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas