Ielogoties
Reklāma

1. maijs ir 5 gadu jubileja ka Latvija iestājās ES / 40

28/03/2009 09:31 | Diskusija lasīta 6258 reizes
Tiks rīkoti pasākumi ( svētki ) bet gribētos la vienkārši neviens uz šiem pasākumiem neaiziet nemaz. lai ir kapa klusums uz ielām... llai šie paši pūš tais stabulēs un uzjautrinās. vot tā būtu super akcija. un ja vel neviens neizietu uz darbu vispār super.Mērķus un lozungus varētu mēs piezīmēt pēctam... atkarībā ko šie un žurnālisti dirsīs... un ja sāks blatot vispār nepirkt nevienu eiro preci veselu mēnesi. pat Rīgas piensaimnieka produkciju... jo tur ir tikai vārds Rīga un atbalstam šķēli nevis savējos... lai tā ES mazliet pastreso un uztrennē vienreiz, tos savus dibencaurumus
Atbildes (118)
26/04/2009 13:15
Tauta neko nepiemirst- ja netiksim, šiem tagad klāt ,vecumdienas šiem būs jāpavada citā valstī. citādi špļaus uz muguras lidz pašai miršanas dienai... un šeit vairs neiet runa par cieņu pret veciem cilvēkiem... ŠAKĀLIM ŠAKĀĻA cienīga dzīve. lai brauc un mirst svešā zemē, tie mērgļi.domāju vel pēc viņu nāves tiks apčurātas viņu kapu kopas
0 0
26/04/2009 13:25
Lindovna, šoreiz atļaušos Tev nepiekrist    Tie, kuriem robežu šķērsošana ir darbs, atviegloti uzelpoja pēc pievienošanās Šengenai. Jo dirnēšana uz robežas nebūt nav tas jaukākais pasākums ceļojuma laikā. Un kā jau teicu, personīgi es esmu tikai ieguvusi no ES. Es nenoliedzu, ka ir arī daudz nepatīkamu lietu, sevišķi zemniekiem, zvejniekiem, u.c. ar visām šīm kvotām un regulām, bet mana pieredze rāda, ka mūsu pašu birokrāti ir daudzkārt vainīgāki pie tā visa. Vecajā Eiropā neviens tās stulbās regulas nemaz tik ļoti nepilda, bet mums jau ir "laba" pieredze no PSRS laikiem, kad Maskavā nošķaudījās, bet mums visiem kolektīvi bija jābļauj "Na zdorovje"   
0 0
26/04/2009 13:29
būs laikam junona2 ģīmis ar jāiegaumē... piever vienreiz tak to savu īīībli ciet
0 0
26/04/2009 13:32
Paklausies, ko tu brēc? Vari iegaumēt manu ģīmi, cik gribi. Es pasaku savas domas un man nebūt nav jādomā tāpat kā tev. Un šeit ir publiska telpa, ja gribu, tad runāju, ja gribu - klusēju. Tā, lūk    
0 0
26/04/2009 13:34
dirsā līdēja biji skolā un arī tagad dzīvē, esi maza šuneļa ambīcijām
0 0
26/04/2009 13:34
Tauta neko nepiemirst- ja netiksim, šiem tagad klāt ,vecumdienas šiem būs jāpavada citā valstī. citādi špļaus uz muguras lidz pašai miršanas dienai... un šeit vairs neiet runa par cieņu pret veciem cilvēkiem... ŠAKĀLIM ŠAKĀĻA cienīga dzīve. lai brauc un mirst svešā zemē, tie mērgļi.domāju vel pēc viņu nāves tiks apčurātas viņu kapu kopas
0 0
26/04/2009 13:39
Netaisos te bojāt garstāvokli. Man ir pilnīgi vienaldzīgas tavas domas par mani.
0 0
26/04/2009 13:50
Bāc, ku dumpīgais šodien neapmierināts     Laikam neviena zeltene nava šamo nopirkuse    
0 0
26/04/2009 13:52
Žēl gan, ka tālāk par savu degungalu, domāju, savu "lauciņu", negribam paskatīties... Ar ES roku un vietējo bāleliņu "darbošanos", valsts novesta līdz bankrotam... un, re, kāda laime, robežas arī vaļā, kur latvju kalpu tautai doties kalpot kungiem!   
0 0
26/04/2009 13:55
Pilniba ignoreshu 1.maija lozungus   
0 0
26/04/2009 14:23
..junon, piekrītu tam,kad saki- robežu šķērsošana kā darbs... jā... briesmīga ir bijusi sajūta, kad Rucavā jāsēž 3 stundas rokas stiepiena attālumā no mājām... BET!!!!tās ir nelielas neērtības uz visa pārējā fona, ko mums sagādājusi šī savienība kopumā...
kā sacīt jāsaka-neviens darbiņš nav bez garoziņas ,cietas un melnas   

es nekad nepiedošu šai politikai,kura faktiski likvidēja manu profesiju...             

0 0
26/04/2009 14:26
Lindovna, mēs jau katrs spriežam pēc sevis. Man tiešām žēl, ka tava profesija ir lividēta, bet manējā ir tieši aktivizējusies pateicoties ES. Ja man līdz 2004. gadam bija labi ja viena grupa mēnesī, tad tagad man ir darbs visu sezonu un ir jāatsaka daudzi piedāvājumi, jo es nevaru visus paņemt.
0 0
26/04/2009 16:59
zināmā mērā jā, piekrītu... katram savs skatiens uz visu, absolūti individuāli...
mēs ,manas bijušās kolēģes, gan ne 1.maijā, bet 2.ajā... tiksimies uz vienu pasācienu par godu mūsu mirušajai profesijai, Latvijas kā valsts gala sākuma piemiņai un vienkārši tāpat -ka esam baigi foršie,kuri tik ilgus gadus joprojām esam kopā un dažas labas lietas kopā "nogāzuši" jau pēc kopīgā darba     un VISI esam uz strīpas! nekāda vara mūs nepakļaus! BĒĒĒĒĒ!!!!!!!!!!!!   

0 0
26/04/2009 17:04
Nu es jau arī nekādus svētkus netaisos svinēt, man vispār nepatīk visādas oficiālas padarīšanas, varbūt atkal izsaukšu uz sevi daža laba dusmas, bet es 18. novembri arī nesvinu.
0 0
26/04/2009 17:15
junon,zini ,kā man izgāja pagājušajos 18.novembrī?    
es te ar šūmējos - neko nesvinēsu, neko neatzīmēsu!
bet,vot,kad gar ielas malu nogāja tie jaunieši... ar tām lāpām tumsā, ar orķepestri, riktīgā lietū!!!!!!! tā,ka gāž kā ar spaņņiem! un ne jau 3 gab. 7 rindās, bet liels mauciens!!!! zini, tad tā sirsniņā ieķēra,ka sadedzināju svečukus,kur vien var un pat to,kuru uz Ziemssvētkiem dedzina ,elektrisko, arī logā ieliku:)
lai gaismiņai ir...

tā kā - nekad neko skaidri nevar zināt!         
0 0
26/04/2009 17:21
Nu protams, es jau arī nekad nesaku nekad. Un sākumā 90tajos gados tie tiešām bija svētki. Un patiesībā jau nav svarīgi, kāds datums ir kalendārā, vienkārši ir tā svētku sajūta vai nav. Reizēm arī Ziemassvētkus negribas, bet reizēm katra diena kā svētki    
0 0
26/04/2009 17:35
Mice54! < :)
"un, re, kāda laime, robežas arī vaļā, kur latvju kalpu tautai doties kalpot kungiem!"

Vai nebūsi mazliet vai ne tikai mazliet nu pāršāvuse?
1.Visi, kas izbrauc, citzemēs nav tikai kalpi vien.
2. Apdomā, lūdzu, kas notiktu un jau būtu ar Latvijas valstiskajām atliekām, ja ārpusē strādājošie te neiesūtītu tur sapelnītos līdzekļus saviem bērniem un vecākiem?! Nianse gan tāda, ka reizēm gribētos, lai valstij šo naudu būtu iespējams nedot, -- lai būtu stimuls/motivācija straujāk te pašiem kārtību un likumību ieviest... Tomēr -- tā ir ļoti nopietna finansu pote, kuru, dod Dievs, gudrāk izmantot.
0 0
26/04/2009 17:49
... lai valstij naudu būtu iespējams nedot... to jau tagad arī vietējie uzņēmumi dara   , ienākumi no nodokļiem krītās. Vairs nevēlas eliti stutēt.
0 0
26/04/2009 18:22
... vienkārši gribas aizbraukt prom...          
0 0
26/04/2009 18:27
..gribas. ...
tikai - kur IR tā laimes zeme,KO?    
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas