Ielogoties
Reklāma

ziemas krajumi / 60

24/07/2014 12:29 | Diskusija lasīta 6384 reizes
nu ko darīt-esmu tendēta arī uz praktiskām lietām -kādus ziemas krājumus gatavojat, no kā esat atteikušies, kas nācis klāt-manā versijā interesē viss, kas neprasa uzglabāšanu pagrabā/silts/, interesējos par visa veida saldēšanu .Un virtuve reizēm nav arī tā sliktakā vieta seksam -ja no šā viedokļa skatās
Atbildes (122)
24/07/2014 15:10
vasarā jātaisa zemeņu čipsi lai ziemā pie kamīna ar šampi un foršu sievieti jābauda ziemas aukstos vakarus!!!!!!!
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 16799

24/07/2014 15:12
kas ir zemeņu čipsi?
0 0
24/07/2014 15:16
tas pats kas kartpeļu čipsi bet tikai no zemenēm!!!!!!!!!
0 0
24/07/2014 15:22
veikalā saldetie zirnji vaāras par loti labi 5min un vss.neva ne vaines..
es neizin cik zirnju japieaudzē, lai saldētu..man ari kad bija darzss visi tika noesti zalji un varbut kadā piena zupā..reizēm pat pākstis kas tiiko sak augt
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 16799

24/07/2014 15:22
Tu saki??? zurki, es tokš neesmu tik duma kā varbūt izskatos. kā tos gatavo?
0 0
24/07/2014 16:05
saku jau saku bet tā ir taisnība!!!!!!!!!! ņem smuki lielas zemenes un griež smalkās šķelītēs un uz speciāla žāvētāju žāvē !!!!!!!Tas ir grūts darbiņš bet ziemā patīkami ēst zemeņu šķelītes un dzert foršu šampi pie sprakstoša kamīna no dzīvi degošas liesmas!!!!!
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 16799

24/07/2014 16:09
garrrrrrrrrrdi!
0 0
24/07/2014 16:18
gardi un patīkami , tev taisnība!!!!!!!!!!
0 0

Tēmas: 49
Ziņas: 5301

24/07/2014 16:48
Nu ne tikai tik pat garšīgi ir ielikt saldētas zemenes (ledus vietā) martinī glāzē...
0 0

Tēmas: 11
Ziņas: 412

24/07/2014 18:21
Mana kolēģe - upenes ( var noteikti arī citas ogas) sablenderēja ar nelielu daudzumu cukura un masu sasaldēja plastmasas pudelēs. Ziemā, kad sakārojas kas garšīgs, tad tikai esot jānogriež gabaliņš pudeles ar ogu masu. Tā ļoti ātri atkūst un ir gatava lietošanai.
0 0
24/07/2014 18:47
..paldies vareesiet teikt, ja izdosies un garshos!!!!!!... un ieteiksiet citiem!...
0 0
24/07/2014 19:23
anks tev 5min... a, man 50min un tik un tā pacieti... hoķ ubej...
0 0
24/07/2014 19:29
lizbet es neizin kas Tev tie par zinjiem vai varbut zobiem. .absoluti miksti pat jūk arā
0 0
24/07/2014 19:32
laikam jau būtiski ir arī -kādas firmas ir saldētie zirņi-ir vairākun mazāk blanšēti, arī ūdens cietībai nozīme-cietā ūdenī vārīsies ilgāk, arī zirņu sķirnes dažādas
0 0
24/07/2014 19:33
mblē, tieši domāju, ka zobus tūlīt pieminēs)))... kad pirku tos jauktos, kur arī burkāni, nebij ne vainas, bet vienreiz nopirku uz atlaidi divas pakas, kur tikai zirnīši, tādi smuki izskatījās, zupai pašā vārīšanas sākumā liku, lai vismaz pamīkstāki... varbūt no ražotāja atkarīgs...
0 0
24/07/2014 19:34
vot jaukiet gan kaut kadi nav iedvesmojoši sevisķi burkani..es neizn ko ar tiem izdara..bet negaršo atsaldeti burkāni..
drizak Tu vari par ilgu..
0 0
24/07/2014 19:36
un vēl laba štelle, viengad burkāni bij pa 8saņi kg... un tādi smuki... nopirku tā pavairāk... filmu skatīdamās, notīrīju, kubiņos sagriezu un saldētavā iekšā, vai ku labi, kad slinkums ciemojas, paņem tik pa saujai un zupai vai mērcei klāt...
0 0
24/07/2014 19:37
.veel piemetinaashu pie aabolzaptes receptes - katlinjaa pirmaa un peedeejaa kaarta ir cukura, un aaboliishi jo mazaaki t.i. shkjeeliites jo labaak, burcinjaa izskataas skaistaak un apeteliigaak...
0 0
24/07/2014 19:37
..tur jau zirņu biezenim būtu jāsanāk... un, tagad vēl pasaki, ka es arī pulksteni nepazīstu...
0 0
24/07/2014 19:38
es regulāri saldēju burkānus, pat ja sezonā sanāk -zupas maisījumus
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas