Ielogoties
Reklāma

ziemas krajumi / 20

24/07/2014 12:29 | Diskusija lasīta 6383 reizes
nu ko darīt-esmu tendēta arī uz praktiskām lietām -kādus ziemas krājumus gatavojat, no kā esat atteikušies, kas nācis klāt-manā versijā interesē viss, kas neprasa uzglabāšanu pagrabā/silts/, interesējos par visa veida saldēšanu .Un virtuve reizēm nav arī tā sliktakā vieta seksam -ja no šā viedokļa skatās
Atbildes (122)
1 2345...7
24/07/2014 13:30
eli... pljura ir, kad atlaizhas...
0 0
24/07/2014 13:32
elizabete-man kārbiņas pa gadiem piemērītas -nu, bet labi ir visādi-pļura var būt, ja saldētava nav atsaldēta, ir pustukša, notiek elektrības padeves pārtraukums-citas versijas nezinu.
0 0
24/07/2014 13:33
jana, nu tak nav jāatlaidina... katlā iekšā un miers... var ari kaisīt salātiem u.c. neatlaidinot, jo dilles ļti ātri atlaižas pašas... tik sagriezt vajag pirms saldē... un viss
0 0
24/07/2014 13:34
... man jau ar ir kārbiņas, bet šogad izsecināju, ka uz maisiņiem spiedīšu, ja tik būs ko iekšā likt, lauku piegādei šogad krīze)))
0 0
24/07/2014 13:38
jā un par to sāli... atceros jaunību, ka sālīju sēnes 3l burkās... bet apēst nejaudājās... tagad nekādu sāli... apcept sviestiņā un saldētavā iekšā, gatavojot tik krējumkarot prasās un gatavs... arī dilles, ne skābenes nesālu... vienīgais ko darīju, bij selerijas sakne, to gan kārtām ar sāli un burkā, bet arī saldētas labi, tik tos mazītiņos maisiņus vajag...
0 0
24/07/2014 13:41
elizab... lab, naakoshreiz ar aizveertaam aciim - no saldeetavas uzreiz katlinjaa...
starp citu, gadiijies eest atlaidinaatas zemenes... WOW, iipashnieks eed lieliidams, a izskataas, kaa vasaraa taas  - puspuvushas...
0 0
24/07/2014 13:43
Cālīlasīju, ka liek puķkāpostus un broķoļus-nu protams vietējos-nu tie mums tā ne visai garšo, nelieku arī sviesta pupiņas -nu negaršo -bet, zemenes, avenes-un avenes ideāli glabajas, nezaudē skatu pat pilnībā atlaidinot, mellenes
0 0
24/07/2014 13:46
..ogas ar burcinjaas labi glabaajas, tikai cukuru vajag... un atkal - daudz!...
0 0
24/07/2014 13:49
janai-kā domāji -ievārījumā vai saberztas ar cukuru-kamēr ir saldētava -neko nevāru, neberžu, vēl gribu papētīt cālī -ka visi dod priekšroku tēju saldēšanai
0 0
24/07/2014 13:50
..gan taa gan taa... burkaa oga bez cukura nestaavees, uzies gaisaa...
0 0
24/07/2014 13:51
un jāsaka, ka daļu saldējamo lietu pērku -ar visu to vismaz pagaidām ekonomija, ka sanāk viens ceļojums gadā
0 0
24/07/2014 13:52
arī, kad atlaidina ogas... vajag cukuru pārbērt...
0 0
24/07/2014 13:53
ievārījumi negaršo-laikam tikai bērnībā ēdu, ja kas sakārojas var paņemt ogas no saldētavas un mazu burciņu izvārīt, mellenes var likt bez cukura, ja vēsa vieta-arī brūklenes
0 0
24/07/2014 13:53
jan, bez cukura gaisā neaizies, bet rūgt sāks... būs vinčuks)))
0 0
24/07/2014 13:57
re ku feini pateikts... jebkurš svešzemju produkts nonācis uz mūsu galda, pagatavots salātos vai saldēdienā, kļūst par latvisku ēdienu)))
0 0
24/07/2014 14:01
elizabetei-nu ja vēsturiski-tad arī kartupeļi nākuši no svešām zemēm, tomāti
0 0
24/07/2014 14:01
uzrakstiishu kaa morsiku pagatavo pa leeto,  no savaam ogaam... man garsho jaanjogu morsiks...
taa, apm. 0.5l ogas - jaanjogas 3l burkaa(var kombineet kraasai), un uz 6litriem uudens 1 kg cukura... aizvaara uudeni ar cukuru un lej sagatavotajaam ogaam virsuu, aizvaako ar met. vaacinjiem... nekaadu sterilizeeshanu, uzglabaajas labi..
0 0
24/07/2014 14:04
ak, dies... ak, dies... man simte gade vairs 3l burku nav... ((((... visu 1l vai 0, 5l vai vēl mazākās...
0 0
24/07/2014 14:07
... nav jau obligaati 3l burka, mazajaas mazaaka ogu deva un visss... 3litrenes, kad cieminjus gaidi...
0 0
24/07/2014 14:11
)))))))
0 0
1 2345...7
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas