Iniciar sesión
Publicidad
Platos principales / Platos con huevo y leche - 5
Omlete kā bērnībā skolas virtuvē

Omlete kā bērnībā skolas virtuvē

- 4-5 olas - 1 glāze piena - sāls - pipari - sviests formas ieziešanai

Ieziež formu ar sviestu, formā iesit olas un pielej pienu, pieliek sāli un piparus. Visu ar dakšiņu samaisa, lai olu dzeltenumi izjūk un vei...

60 minutos

Pēterdienas brokastis

Pēterdienas brokastis

- 2 olas - 2 ēd.k. skābā krējuma - 3 standziņas krabju nūjiņas - dilles, sāls - pēc vēlēšanās - 3-5 zemenes

Sakuļ olas ar krējumu, pieliek garšvielas un uzlej uz pannas. Uzliek vāku. Sagriež smalki krabju nūjiņas un pārber olas masai uz pannas. Kad...

20 minutos

Sliņķi jeb biezpiena klimpas

Sliņķi jeb biezpiena klimpas

- paciņa biezpiena-apm. 200gr. - ola - cukurs tējkarote - bik.vanilīns-pēc garšas - karote mannā (mannā var nelikt, aizvietojot to daudzumu ar miltiem) - pusglāze miltu apt. 1/2 (glāze 200 gr.)

Uzvāra ūdeni, vārot nedaudz pievieno sāli, lai garša viegli sāļa. Viegli. Savieno un samaisa klimpu izejvielu. UN veidojot divās karotes...

30 minutos

Ātrie biezpiena ķiļķēni

Ātrie biezpiena ķiļķēni

- biezpiens 1 pac. - 1 ola - 2 ēdamkarotes cukura - vaniļas cukurs - 2-3 ēdamkarotes miltu - krējums - kanēlis

Uzliek katliņā vārīties ūdeni, sajauc biezpienu, cukuru, vaniļas cukuru, olu un miltus pastingrā masā un ar ēdamkaroti lēni laiž klimpas kat...

15 minutos

Omlete "Samuraja zobens"

Omlete "Samuraja zobens"

- 2 olas - 4-5 ēdamkarotes piens - tuč tuč sāls - tējkarote eļļas

Sakuļ olas ar pienu, pannu uzkarsē un drusku iesmērē ar eļļu, uzlej uz pannas apmēram 1/3 daļu no olām, cep kamēr savelkas, tad izveidojušos...

- contiene carne o alimentos de origen animal
- contiene huevos pero no contiene carne, pescado o alimentos de origen animal
- contiene pescado o mariscos pero no contiene carne, pescado o alimentos de origen animal
- contiene carne de ave
- plato vegetariano
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información