Iniciar sesión
Publicidad
Aperitivos, para picar
Aperitivos, para picar - 49
Kartupeļu-sīpolu pankūkas

Kartupeļu-sīpolu pankūkas

- kartupeļi 6-7 gab. - 1 ola - milti 2 ēd. k. - 1 vidējs sīpols - sāls - pipari - eļļa cepšanai

Nomizo kartupeļus, nomizo sīpolu. Gan kartupeļus, gan sīpolu sarīvē uz smalkās rīves. Kartupeļu un sīpolu maisījumam pievieno olu, miltus, s...

60 minutos

Brokastu sviestmaize

Brokastu sviestmaize

- 1 ola - 1 tējk.eļļa - 1 tējk. sviests vai kausētais siers - 2 šķēles maize( kāda labāk garšo) - tomāts

Uzcep olu (var lietot eļļu, var nelietot), klasiski, no abām pusēm, apsmērē maizi ar sviestu, liek virsū silto cepto oliņu un uzgriež to...

Pildīta omlete

Pildīta omlete

- 2 olas - 1 vidēji liels tomāts - 1 neliels sīpols - desa vai šķiņķis - garšvielas - eļļa vai sviests cepšanai

Pannā apcep sagrieztus kubiņos tomātus, sīpolus, desu, cīsiņu, šķiņķi - kas nu pa rokai trāpās, to sauc par ledusskapja pārpalikumiem. Pārka...

15 minutos

Пышные оладьи

Пышные оладьи

- 1 ст. простокваши (или кефира) - 1 яйцо - 2 ст. л. растопленного сл. масла - 1 ч.л. ванилина - 1 ст. муки - 2 ст.л. сахара - 1/4 ч.л. соли - 1/4 ч.л. соды - 1 ч.л. разрыхлителя

Смешать простоквашу с яйцом, маслом и ванилином. Отдельно просеять муку с солью, содой и разрыхлителем. Теперь самое главное: смешать это вм...

Dārzeņi baklažānos

Dārzeņi baklažānos

- nelieli baklažāni 2 gab. - saldie pipari 1 gab. - sīpoli 1 gab. - tomāti 1-2 gab. - šampinjoni 150 g. - ķiploki - 3 daiviņas - pētersīļi - eļļa - sāls - pipari

Baklažānus pārgriezt uz pusēm. Ar karotes vai naža palīdzību uzmanīgi izņemt mīkstumu (neizmest). Baklažānu pusītes iekšpusē iesmērēt ar eļļ...

90 minutos

123
- contiene carne o alimentos de origen animal
- contiene huevos pero no contiene carne, pescado o alimentos de origen animal
- contiene pescado o mariscos pero no contiene carne, pescado o alimentos de origen animal
- contiene carne de ave
- plato vegetariano
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información