Baklažānus pārgriezt uz pusēm. Ar karotes vai naža palīdzību uzmanīgi izņemt mīkstumu (neizmest). Baklažānu pusītes iekšpusē iesmērēt ar eļļu un uzbērt sāli. Cept cepeškrāsnī 220 grādu temperatūrā 15 minūtes.
Notīrīt un smalki sagriezt sīpolu. Saldajiem pipariem izņemt sēklas un tos smalki sagriezt. Nelielos gabaliņos sagriezt baklažānu mīkstumu. Sagriezt šampinjonus. Sagriezt pētersīļus. Notīrīt un izspiest ķiploku. Sarīvēt tomātus (bez ādiņām)
Uz sakarsētas pannas apmēram 2 minūtes cept sípolus. Pievienot saldos piparus un cept vēl apmēram 4 minūtes. Pievienot sagrieztos baklažānus un cept vēl apmēram 7 minūtes. Uzbērt sāli un piparus. Pievienot sarīvētos tomātus un cept 3-5 minūtes.
Citā pannā kādas 10 minūtes cept šampinjonus. Abu pannu saturu samaisīt kopā un pildīt baklašānu pusītēs. Piepildītās pusītes cept cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā 10-15 minūtes.
Tiempo de preparación en minutos:90
A 0 personas les gusta esta receta
Comentarios (3)
urbix
| 15/08/2014 19:06
Pats baklažāns nav dārzenis???
kursis
| 17/10/2011 15:03
interesants paēdiens, nē- uzkoda!!!!
madara70
| 15/09/2008 09:38
Labais!!! derētu vēl tikai rīvēts parmesan pa virsu:)
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información