Ķirbju zupa
- ķirbis - kausētais siers - olīveļļa vai gī sviests cepšanai - sīpoli - sāls - zaļimi Ja vēlas asumiņu - ingvers, čilli pipariņš
Katliņā olīveļļā vai sviestā apcep sīpolus līdz caurspīdīgumam(šajā gadījumā labāk izmantoju gī, jo tas bagātina garšu), katlu pieber ar rup...
30 minūtes
Kabaču biezzupa
- Kabači - zaļie zirnīši (konservēti vai svaigi) - saldais krējums vai krējumsiers - sāls, pipari - zaļumi - ķiploks, ja vēlaties
Kabaci nomizo un sagriež lielos gabalos. Liek to katliņā un aplej ar ūdeni tik daudz, lai tas tikko apsedz kabačus. Kad kabacis mīksts (tas ...
30 minūtes
Burkānu biezzupa
- 5 palieli burkāni - 1 sīpols - saldais krējums - sula no pusapelsīna - garšvielas
Burkānus izvāra nelielā ūdens daudzumā, var sagriezt gabaliņos, lai fiksāk. Uz beigām pieliek sīpolu. Kad burkāni mīksti, makšķerē laukā no ...
30 minūtes
Spinātu krēmzupa
- 400 g saldētu spinātu - 200 ml saldā krējuma - sāls - pipari - 50g Parmas siers
Atkausē spinātus. Atkausētos spinātus liek katliņā un pievieno saldo krējumu, piparus un sāli. Vāra no pirmā burbuļa 10 min uz mērenas uguns...
30 minūtes