Ielogoties
Reklāma

Burkānu biezzupa

Informācija
Autors: roze3
Visas receptes, ko publicēja roze3
Recepte publicēta: 24/07/2009 12:10
Recepte lasīta 4255 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 0
Izejvielas un to daudzums:
- 5 palieli burkāni
- 1 sīpols
- saldais krējums
- sula no pusapelsīna
- garšvielas
Pagatavošanas process:
Burkānus izvāra nelielā ūdens daudzumā, var sagriezt gabaliņos, lai fiksāk. Uz beigām pieliek sīpolu. Kad burkāni mīksti, makšķerē laukā no katla un liek blenderī, nedaudz pielej ūdeni, sīpolu arī turpat un visu sablenderē. Te tas brīdis, kad var pakontrolēt, cik biezu gribās zupu, ja šķidrāku, var vēl pieliet ūdeni, kur tie vārījās. Tad blenderēto salej katliņā, pieliek sāli, piparus, sulu. Ja ir vēlēšanās, saldo krējumu, tad garša nedaudz citāda, bet treknums...
Sāls, pipari, sula... garšojiet, katram, cik stipru, sāļu gribās... ja pa salkanu, var pat nedaudz no citrona sulu piespiest.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 30

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Šādi gatavoju arī no ķirbjiem, brokoļiem vai vispār dažādiem dārzeņiem kopā /puķkāposts, brokolis, burkāni, paprika, sīpols /.


Ideāli, ja oranžajai burkānu zupai vidū iemet zaļos izvārītus brokoļa gabaliņus un saujiņu vārītu garneļu. Superīgi.

Vai arī, ja dižais čaklums, var vienā šķīvī liet piem. zaļu brokoļu biezzupu un vidū oranžo no burkāniem vai dzelteno no ķirbjiem... pa smuko un traki garšīgi.
0 cilvēkiem patīk šī recepte
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas