Omlete kā bērnībā skolas virtuvē
- 4-5 olas - 1 glāze piena - sāls - pipari - sviests formas ieziešanai
Ieziež formu ar sviestu, formā iesit olas un pielej pienu, pieliek sāli un piparus. Visu ar dakšiņu samaisa, lai olu dzeltenumi izjūk un vei...
60 minūtes
Pildīta spinātu omlete
- 6 olas - 3 briketītes saldēto spinātu vai arī tvaicēti brokoļi - garšvielas - 150 g kūpināts šķiņķis - 200 g biezpiena - majonēze - dilles
Spinātus vai sautētos brokoļus sablenderē, pievieno 6 olas un garšvielas, sablenderē klāj uz cepamā papīra pannā, izlīdzina plānā kārtiņā un...
30 minūtes
Pildīta omlete
- 2 olas - 1 vidēji liels tomāts - 1 neliels sīpols - desa vai šķiņķis - garšvielas - eļļa vai sviests cepšanai
Pannā apcep sagrieztus kubiņos tomātus, sīpolus, desu, cīsiņu, šķiņķi - kas nu pa rokai trāpās, to sauc par ledusskapja pārpalikumiem. Pārka...
15 minūtes