Ielogoties
Reklāma
Biezpiena bumbiņas

Biezpiena bumbiņas

- 0.5 kg. biezpiena - 4 olas - 10 ēd. karotes miltu - 4 ēd. karotes katrupeļu miltu - 7 ēd.katotes cukuru - 0.5 tējk. sāli - 0.5 tējk. sodu - eļļu

Visus komapanentus samaisa kopā, taisa apaļas bumbiņas un liek karstā eļļā. Apcep kamēr brūnganīgas. Tad ņem arā liek uz sķīvīša (man sākumā...

30 minūtes

Ananāsu gredzeni

Ananāsu gredzeni

- 500 g kārtainās sasaldētas mīklas - 1 bundža ananāsu šķēlītes sīrupā - saldētas ogas - ola - kanēlis

Kad gribās ko garšīgu var darīt arī tā.:) Izņemam no saldētavas vienu 500 g paku ar kārtaino mīklu, atlaidinām to. Ņemam vienu bundžu ar ana...

30 minūtes

Žāvētu augļu gliemezīši!

Žāvētu augļu gliemezīši!

- 200 gr. žāvētas aprikozes, - 200 gr. žāvētas plūmes, - mazliet rieksti, - medus.

Žāvētos augļus izmērcē, nosusina un katrus atsevišķi samaļ gaļas mašīnā. Riekstus ar nazi sakapā vidēji smalki. Kad visas sastāvdaļas ir gat...

Biezpiena, ābolu plātsmaize

Biezpiena, ābolu plātsmaize

- 4 gb. olas - 200 gr cukurs - 1 pac. vaniļas cukurs - 2 tējk. cepamais pulveris - 50 gr eļļa - 500 gr milti - 500 gr biezpiens - Pūres karameļu krems - āboli - 1 glāze sk. krējums

Olas saputo ar cukuru, pievieno biezpienu, vaniļas cukuru, cepamo pulveri, eļļu un miltus. Gatavo mīklu izlīdzina uz paplātes, nedaudz sasmē...

Maijas cepumu mājiņas

Maijas cepumu mājiņas

- 100 gr saldkrējuma sviests - 2 paciņas cepumi "Selga" - 2 paciņas biezpiens - 100 gr želejas konfektes "Gundega" - 1/2 glāze cukurs

Sviestu izkausē, bet neuzvāra! Izkausētam sviestam pievieno cukuru, maisot izkausē. Kamēr sviesta masa atdziest, želejas konfektes sagri...

Sāļie smilšu groziņi ar laša pildījumu

Sāļie smilšu groziņi ar laša pildījumu

Mīklai - 150 g sviests - 2 olas dzeltenumi - 300 g miltu - ūdens 60 - 70 gr. - sāls, aptuveni 2/3 tējk. - garšvielas pēc garšas Pildījumam: - 250 - 300 gr. lasis - 3 olas - 100 gr. sviests - zaļumi

Miltiem uzkaisa sāli, uzliek siltumā paturētu, bet ne izkusušu sviestu, ātri samīca. Pieliek olas dzeltenumu un ūdeni, samīca. Mīklu ieklāj ...

Rabarberu maize

Rabarberu maize

- 7 - 8 rabarberu kāti - 7 - 8 ēd.k. cukurs - 3 ēd.k. skābais krējums Mīklai - 3 ēd.k. cukura - 1 t.k. sāls - 35 gr. raugs - 100 gr. eļļa - 200 gr. ūdens - 2 glāzes milti

Iejauc mīklu, atstāj 10 minūtes raudzēties, tad izrullē un liek uz pannas. Pārkaisa ar nomizotiem un sagrieztiem rabarberiem. Cep aptuveni 2...

40 minūtes

- satur gaļu vai dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur olas, bet nesatur gaļu, zivis, dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur zivis vai jūras produktus, bet nesatur gaļu un citus dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur putnu gaļu, bet nesatur citu gaļu vai dzīvnieku izcelsmes produktus
- veģetārs - nesatur nekādu gaļu, ne dzīvnieku izcelsmes produktus, ne zivis vai citus jūras produktus
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas