man prieks, ka Jums, Ube un Versija, bija interesanti skatīties, ceru, arī padomāt par krietni daudz ko šo filmu sakarā:)
par ūdeni - ir krietna atšķirība, ko dzer. Haotiska struktūra (no krāna) dod smaguma sajūtu kuņģī - tas klunčājas kā pa balonu, tak nespēj uzsūkties šūnās, jo ir blīvs. Strukturizēts ūdens ir „mitrāks” - sakarā ar ūdens molekulu virsmas pazeminājumu (novēršot ūdens molekulu haosu - sastrukturizējot tās). Rezultātā labāk uzlabo ķermeņa hidratāciju (apūdeņošanu) šūnu līmenī. Atšķirība jušanas līmenī - redze (burbulīši parādās strukturizēšanās procesā, ir ļoti dzidrs, neveido nosēdumus), garša (mīkstāks, garšīgāks pat Rīgas krāna ūdens), ņav smaguma kuņģī, nezukrājas organismā - ātri gribas uz tualeti, nerasda tūsku vasarā, no rīta nav naudas maisu zem acīm, ilgtermiņā rada sārmainu vidi organismā, veicina vielmaiņu, apskābekļo šūnas, ir enerģija...
Ir pamēģināti vairāki varianti, ir študierēts, pagaidām pie šungīta esmu apstājusies kā pie lētākā un ģeogrāfiski tuvākā varianta... (lai neteiktu, ka reklāma, meklējiet googlē un domājiet paši, kam tas interesē)
ģeoekologi ir pievēsuši uzmanību uz to, kā trūkst mūsu ūdenī dažādos reģionos, ko atņem dažādi filtri, ko nozīmē lietot pārtikā ūdeni no siltā ūdens krāna, ķas notiek, nedēļām turot mājās avotu ūdeņus...
tāpēc arī jautāju, kāda katram pieredze, labi risinājumi