Ielogoties
Reklāma

10 sievietes un es / 40

29/01/2011 19:03 | Diskusija lasīta 7576 reizes
Vai te kāds kauko saprot no attiecībām ?
Atbildes (104)

Tēmas: 8
Ziņas: 2463

30/01/2011 16:00
mariins: "ja viedokļu maiņa notiek vienā situācijā, kādēļ nebūt iespējasm kaut ko līdzīgu piedzīvot arī nopietnākās?"
Nu, klausies! Vai Tu gribi apgalvot, ka vīrieši nemaina viedokļus? Vai no rīta saulīte aiz loga vienmēr sola, ka visa diena būs saulaina? Vai tas, ka persona x ir šādi ar mani izrīkojusie, arī persona y tā darīs? Tad jau varbūt problēma ir manī pašā?!
Runa šoreiz nav par dzimumu, bet par viedokļu maiņu kā tādu. Uzskatu, ka visi esam cilvēki, visi varam pieņemt pareizus un kļūdainus lēmumus atkarībā no pieredzes, konkrētās situācijas, motivācijas. Un uzskatu, ka jāatbild par katru lēmumu. Un kas gan ir labāk, ja atzīstam, ka esam kļūdījušies un mainām situāciju, lai attīstība notiek veiskmīgāk, vai ciešam bezjēdzīgi?
Mani novērojumi liecina, ka veiksmīgi un laimīgi ir tie, kuri ir fleksibli, spēj pārorientēties, mainīt uzskatus, attieksmi.
Vai tad tā nav?
0 0
30/01/2011 16:05
Marīna aprakstītajā gadījumā es redzu vīrieti, kurš tik ļoti ieciklējies uz savu seksuālo fantāziju, ka sievieti sev blakus saredz nevis kā partneri, kā cilvēku, bet kā objektu, ar kuru pēc viņa domām būtu iespējams šo fantāziju īstenot. Nu skumji, ka tā, bet tā pamestā sieviete noteikti bija ieguvēja Man ir zināms piemērs, kad šī konkrētā fantāzija 1S + 2V tika realizēta un tas, kurš sataisīja greizsirdības scēnu, bija šīs fantāzijas ierosinātājs vīrietis
0 0

30/01/2011 16:15
Ir variants, ka šādas fantāzijas sievietes galvā rodas no tā, ka līdz tam nav sastapts vīrietis, kurš spētu apmierināt visas viņas vajadzības vai arī sieviete pati nezina, ko īsti vēlas un tad liekas, ka nu tad būs beidzot būtu sasniedzams pārapmierinājums.
Arī krots atzina un NEVIENS VĪRIETIS TO NEAPSTRĪDĒJA, ka vīrieši faktiski nēsājas tikai ar kādu vienu (!) fantāziju no vieniem brunčiem pie otriem. Sanāk, ka sievietes fantazē vairāk, bet ne visi vīrieši ir šīs fantāzijas gatavi realizēt.
Un, ja beidzot satikts tāds, kurš apmierina sievieti tā, kā viņa vēlas, kā viņai patīk, tad beidzot gribas BAUDĪT, bet tur, kur 3 un vairāk, jau ir konveijers.
0 0

30/01/2011 16:59
khm... ienāca prātā par to tavu paziņu - nevar jau zināt, vai šādus jautājumus vīrietis neuzdod "na zasipku", kā saka Haralds
0 0
30/01/2011 17:05
haralds gan saka - uz aizbēršanu (tikai precizēju..)
0 0
30/01/2011 17:09
beidziet te omes sexīgu diskusija piesārņot! ja gribat 10 omes to siipolu tad tā arī vajg pateikt! un visas nianses te atrunāt! tenkām ir domāts brūkas klubs!
0 0
30/01/2011 17:10
kā Tu zini, Tu tur esi? es nē.
0 0
30/01/2011 17:12
nu tad kura ņems to sīipolu pirm;a? kas piesakās?
0 0
30/01/2011 17:25
omes nu kaujas kur tad būs pirmā? redz kā! nevar vienoties tantuki!
0 0

30/01/2011 17:51
Haijama, paldies, un atvaino par paviršību!
0 0
30/01/2011 18:45
Junon, aplam/neprecīzi/vai spekulatīvi... :) Vīrietis bija ieciklējies uz publisko paziņojumu anketā kā principa izziņokjumu un jutās, ka samelots -- arī viņam. Tādēļ jau palaida, ka jutās piekrāpts, nevis tādēļ, ka pie trijnieka netika. Junon, man izskatās, ka tas nav viens un tas pats...

Tādēļ, publiski kaut ko izziņojot, jārēķinās, ka kāds to neaizmirst un iegaumē: kaut arī te izklaidējamies, neviena it kā nesaistīti...
0 0
30/01/2011 18:48
Inkognitoo, nepiekrītu -- iepriekšējoreiz nebiju klāt -- Krota postulātam par vienu fantāziju, ko ar visām pārbaudīt. Fantāzijas ir atšķirīgas -- tāpat kā sievietes. Manas sievietes lia fantazē, kā vien grib, galvenais, lai fantāzijās neieplāno mana pakaļascauruma bagarēsanu ar kādu strap-on...
0 0
30/01/2011 19:09
šivakar ziņās dzird;eju , ka SC katrai vientuļai rīdziniecei dāvinās vibratoru!
http://veikals.seksam.lv/Vibrat...ori_16.html izvēlie sev draugu te!
0 0

30/01/2011 19:15
mariins: "Vīrietis bija ieciklējies uz publisko paziņojumu anketā kā principa izziņokjumu un jutās, ka samelots -- arī viņam. Tādēļ jau palaida, ka jutās piekrāpts" -
tad man jautājums - izvēlējās tad kāpēc - dēļ trijnieka? Pašam gribējās īstenot un sanāk, ka līdz 10 sexim par to tomēr sapņojis? Detskij sad! šitā nabadziņu piemānīja! Konfekti neiedeva! Nu tad lai iet bekās ar saviem principiem!
Tur jau tas trakums, ka neprot preicāties par to, kas cilvēkā iekšā, bet pieturas pie kaut kādiem stulbiem principiem.
0 0

30/01/2011 19:19
mariins, labi teikts:’’Manas sievietes lia fantazē, kā vien grib" Ceru, ka tādi vīrieši vēl ir uz šīs grēcīgās zemes un viņi pats galvenais arī palīdz savām sievietēm realizēt tās fantāzijas!
0 0
30/01/2011 19:23
Marīn, Tavs arguments neiztur kritiku Pievienojoties tam, ko 19:15:28 teica Inkognitoo, tikai pajautāšu - vai tas vīrietis to sievieti izvēlējās tikai tāpēc, ka viņas anketā bija ierakstīts tas, ka viņai nav iebildumu pret šādu seksa veidu? Un ja tā, tad kāpēc nekala dzelzi, kamēr karsta un jau pirmajā randiņā neieradās ar otru vīrieti? ?
0 0
30/01/2011 20:29
Junon, -- "ieraudzījis sekšanketā, ka dāma, ar kuru šis jau paspējis virtuāli parunāties, izteikusies, ka šai pieņemams sekss trijatā"... -- uzmanīga lasīšana laikam ne vienmēr ir Tava stiprā puse... :) Tātad = vēlreiz: izvēlējās un jau bija iesācis garīgos kontaktus iepriekš, -- anketā rakstīto atklājot vēlāk...

Jā, Inkognitoo, man patīk gan pašam visādus viherus izdomāt, gan citu -- arī dāmu -- labi izdomātus viherus realizācijai ar prieku atbalstīt un tālāk attīstīt: mani saista un aizrauj ideju svaigums, oriģinalitāte... he-he, -- jā, ar minēto principiālo ierobežojumu, -- aro to var samierināties vai nepieņemt.
0 0
30/01/2011 20:36
Oi, es kļūdas pēc te piereģistrējos kā biseksuāla... He-he es tagad zinu arī slēptos tautas biseksuāļus...
0 0
30/01/2011 20:43
Marīn, un kas ir šitas?

Vīrietis bija ieciklējies uz publisko paziņojumu anketā kā principa izziņokjumu un jutās, ka samelots -- arī viņam (c)
0 0
30/01/2011 20:44
un vai ostella par to ir korekti runāt? man piem;eram patīk bisex meitenes, viņas ir daudz mīlīgaāks un jūtīgākas , kā hetero!
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas