Ielogoties
Reklāma

Virtuve vieno! / 1920

24/02/2016 22:00 | Diskusija lasīta 117954 reizes
... te drīkst arī colu dzert)
Atbildes (3046)

Tēmas: 8
Ziņas: 13337

27/07/2016 08:11
Par literatuuru.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 3132

27/07/2016 08:28
kafija padzerta... un tagad gurķi, gurķi... oiii... vajag mmarrtkus nomedīt... tad gurķii kraukšķīgi...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 3132

27/07/2016 08:28
kafija padzerta... un tagad gurķi, gurķi... oiii... vajag mmarrtkus nomedīt... tad gurķii kraukšķīgi...
0 0
27/07/2016 08:48
vigij, burkā jaiemet kāda bazilika lapiņa ar, viena divas..vairak ne..
tas dos superkraušķigumu..
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18464

27/07/2016 09:39
Es marinējot gurķus lieku burkā gan ķiplokus, gan mārrutka sakni, gan čilli piparu. Šogad ieliku arī baziliku un sinepju sēklas.
0 0
27/07/2016 09:45
sāku gatavoties ritdienas pieņemšanai..taps auzu krēms, bet varbūt rīsu..
vēl domāju
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22565

27/07/2016 10:52
Mēs likām estragonu kraukšķīgumam. Bet, laikam jau ir tā, vai nu kraukšķīgi, vai nē. Liec ko gribi:)
0 0
27/07/2016 10:57
varbūt no mēness fāzem atkarigs un galu galā no pašiem gurķiem..
būs auzas, pēc skatitāju lūguma
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 3132

27/07/2016 11:14
..hmm..baziliks jānočiepj no kaimiņienes darziņa... viņai tur viss kas aug... marrutki izzuda... vajag sakt apzvanit druškas... estragons..hmmm... nu, bet kur lai to rauj... bet vienalga... paldies par padomu... pie gurķīšiem... la, la, la... kā negribas, bet vaaajag...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22565

27/07/2016 11:18
Ak, Vigij! Tu nu gan esi laba saimniece! Es, ja vajadzēs, ziemā vnk aiziešu uz veikalu.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 3132

27/07/2016 11:30
Beat... man tas jaādara... es nevaru piepirkt... man vecākajai meitiņai 5 dēliņi... nu jāpalīdz... kaut ta...
0 0
27/07/2016 11:30
... baziliks jau nu nav nekadam krauksjigumam, ko tas anksis muld... taa i . ka mammis gurkjus taisa
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 3132

27/07/2016 11:37
... nu ta kas ir tam krauksķīgumam???!
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22565

27/07/2016 11:38
Tāpēc jau saku, Vigij, Tu esi laba saimniece
Eizabet, es tak ar saku, ka tas Anksis muld kā pa ķešu, vai zinies!
Vigij, es balsoju par mārrutku lapām un estragonu (no pieredzes) Es pati netaisu gurķus, bet vienmēr esmu piedalījusies gurķu marinēšanas kampaņās mūsu mājā. T.i. palīgdarbu nodrošināšana
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 3132

27/07/2016 11:42
paldies, meitenes... bet nu gan ..uz prieksu... ...
0 0
27/07/2016 11:46
estragons ar nav ... es ju gan ar lieku visus sjitos brinumus..bet katrai burkai kaut ko citu, un tad pati neatceros, kas kura bijis , marutku lapas, kjirsju, ozola..tas krauksjkjigumam..viss parejais garsjai un aroomai
0 0
27/07/2016 11:48
es tik saku, ko mammis saka kopš liek to baziliku vēl krauškigaki
0 0
27/07/2016 11:52
..i uudens krauksjkigumam, i gurkju skjirne krauksjkigumam..i sals pareizais... tas vispar tads nevadams process... bet, mammis jaklausa
0 0
27/07/2016 12:01
mammis jau ar tagad tik tos mazmarinētos..uz pieņemšanām..
ziema ja vajadziba kadu burku nopērk, spilvai ir nu tika garšigi sadskabie gurķiši  kā nevienai mājsaimniecei, piedodiet..
0 0
27/07/2016 12:06
un, kas ir mazmarinetie?... mazsalitos saprotu, bet mazmarinetie... ????... nemarine lidz galam?
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas