Ielogoties
Reklāma

Virtuve vieno! / 1860

24/02/2016 22:00 | Diskusija lasīta 117961 reizes
... te drīkst arī colu dzert)
Atbildes (3046)

Tēmas: 4
Ziņas: 38875

22/07/2016 16:05
visu sviestā.., tas jau bišku par traku... nē... zivis piemēram, es tikai eļļā cepu.
0 0
22/07/2016 16:06
tiešam zives sviestā pilnīgs sviests
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18466

22/07/2016 16:10
Jap, cepšanai izmantoju sviestu. Kopš sāku, uz eļļu paskatīties vairs nevaru. Nevajag jau visu paku uzreiz izmantot.
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38875

22/07/2016 16:15
salātus ar eļļu ar netaisi/?
0 0
22/07/2016 18:28
..bet sviests ļoti ātri un daudz uzsūcas..un tā ar visa paka var aiziet, vienkārši ir ēdieni, kuriem cepšanās beigās maz pikucīt sviestu pielieku, nu izmainās tā garša... bet vairāk dārzeņiem..kabačiem... olām... a, gaļai sava garša laba, tur sviestu nevajag... var maz pikucīt pašā kotletē iemuhņīt, ķipa sulīgumam, bet tas nav obligāts pasākums...
blē, burkas jāmazgā... zb(
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38875

22/07/2016 18:34
es vispirms uz pannas uzleju eļļu..un tad, kad uzkarsusi, tad pikiņ sviesta. Nedeg..un garša ir!  
A man viens rūķis virtuvē burkas sterilizē..., laikam gurķus marinēs.., a es neko..LAFA!!!
0 0
22/07/2016 18:37
es jau ar tā...
un kad uz akcijas sviests... nopērku, sagriežu kubiņos 1x1cm, iemetu saldētavā... un kad vajag, tad tik pa gabaliņam paņemu un uz pannas...
a, kurš burkas mazgāja?..arī pats rūķīts?
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38875

22/07/2016 18:39
i mazgā, i karsē..i visu pārējo dara!! es tev par mazu, bet taisnīgu samaksu varētu šo izīrēt uz kādu nedēļas nogali.., tik alu vajadzēs!
0 0
22/07/2016 18:44
nu, pa šito līniju mēs sapratīsimies  
..ta jāzvana, lai siguldieši vāc ražu... mums te tāds semejnijs podrjads... šie audzē un lasa, es burkās lieku... vot, mazgāt man nepatīk, tur kādas čaklās roķels noderētu gan
0 0
22/07/2016 18:44
Izklausas, ka sole grib brivibu ned.nogalē😁ja par ellam vienuga ar ko draudzejos ir vinogu kaulu ella tai nav nekadas smarzas un piegarsas
0 0
22/07/2016 18:46
vīnogu ir laba, tas fakts... bet es tomēr citas ar pērku...
0 0
22/07/2016 18:49
Es kadu oliveni maza butelite ar salatos garso, un pa retam linseklu
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38875

22/07/2016 18:55
Linsēklu ātri rūgta paliek, ja neizlieto. Man olīveļļa salātiem, a cepšanai to pašu saulespuķu izmantoju, ..ar sviestu..
Vīnogu ir laba masāžai, kā pamateļļa, klāt var jebkuru aromatizēto piešaut, kas patīk.
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 16681

22/07/2016 18:59
urrjā!arī man ir ko teikt.par sviestu.cepot plānās pankūkas(eli!) garša uzlabojas, ja starp gatavām biiišķi iesmērē sviestu
0 0
22/07/2016 18:59
linsēklu tak ir briesmīga... un garšo pēc vecām zivīm, lai gan vecas zivis ēdusi neesmu... pui, neskatoties, ka veselīga..brrr
0 0
22/07/2016 19:02
lizetiņ, man sen vairs nav pankūku kalni... kādas 3 sev uzcepu un tad ar uzreiz ar zapt noēdu... bet doma laba, ja sanāks kādreiz vairumā cept, noteikti atcerēšos...
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38875

22/07/2016 19:09
a man šovakar riktīgi laba karbonāde sanāca... sulīga, ar moccarelllas siera cepurīti un klāt grillēta paprika ar saldo čilli mērcīti...
0 0
22/07/2016 19:11
..un, kurt tā paprika tiek grilēta?
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38875

22/07/2016 19:12
kur, kur... uz lodžijas
0 0
22/07/2016 19:13
blē..atkal
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas