Ielogoties
Reklāma

Virtuve vieno! / 1700

24/02/2016 22:00 | Diskusija lasīta 117978 reizes
... te drīkst arī colu dzert)
Atbildes (3046)

Tēmas: 0
Ziņas: 3132

21/07/2016 11:31
..es arī šodien nobriedu uz mežu... sarunājām no rīta... nu mans komponjons kavejas... jau otro kafiju iemaisīju gaidot... pie reizes jautājums... šodien cepšu torti... īstu  māju... gribas tikai kaut ko imteresantu iezieķet iekša... varbūt kurai ir kas pūrā?????
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38876

21/07/2016 11:31
  • Sēnes notīra un nomazgā. Pēc tam liek vārīt.


  • Kamēr sēnes vārās, notīra sīpolu un smalki sagriež.


  • Iztīra piparus (paprika un čilli), no sēklām un sagriež strēmelēs.


  • Notīra arī burkānus un ķiplokus.


  • Sīpolu apcep saulespuķu eļļā (zeltainus).


  • Sēnes un visas garšvielas samaļ.


  • Jo masa ir smalkāka, jo tā ir maigāka.


  • Visu samalto masu ieliek katlā vai dziļā pannā.


  • Pievieno tomātu pastu, pārējās garšvielas un karsē 1 stundu – bieži apmaisot, lai nepiedeg.


  • Kad viss ir gatavs, karstu liek, iepriekš sagatavotās burkās un aizvāko. Var lietot uzreiz.


  • Sastāvdaļas:


    • [li]0, 5 kg bērzlapju
    • 1 sīpols

    • 1 burkāns

    • 1 paprika

    • 1 čili pipars

    • 5 daiviņas ķiploka

    • 2 ēdamkarotes tomātu pastas

    • sāls

    • pipari

    • saulespuķu eļļa


    [/li]
  • 0 0

    Tēmas: 1
    Ziņas: 18240

    21/07/2016 11:33
    Solaris, Tu ir zelts
    0 0
    21/07/2016 11:34
    var jau visu ko var, es ar sēnem piesardziga, . vot gailenes, bekas, baravikas tur viss skaidrs
    0 0
    21/07/2016 11:36
    vigij, nekā intresantāka un ķēpīgāka ka vāritais krēms nav...
    man ar bij doma tortiku cept nakamnedeļ uz pieņemšanu, bet nē šo domu atmetu .. pat īsti neattistot
    būs krēms ar ķiseli
    0 0

    Tēmas: 0
    Ziņas: 3132

    21/07/2016 11:44
    man dēliņam dzimsanasdiena... nu ko tadam puišam 26 gados māte, lai uzdāvina... tortīti!..jā laikam jau būs vārītais krēms... ar rumu... + biezpiena sieriņi... plūmju želeja...
    0 0
    21/07/2016 11:45
     kur tie biezpiena sieriņi??
    0 0

    Tēmas: 0
    Ziņas: 3132

    21/07/2016 12:01
    nu starp ripām ieziesti!... viena kārta tāda būs...
    0 0
    21/07/2016 12:29
    nu nezinu tā jau sajauc visu mājas tortes burvību..var tak sakult biezpienu ar saldo krējumu..
    lai viss pa īstam..
    0 0
    21/07/2016 12:40
    ... vēl jo vairāk, ka mūsdienās tie saucamie biezpiena sieriņi ir, maigi sakot, ļoti aizdomīgi... un liekas, ka biezpienam pa gabalu stāvējuši... ;)
    0 0

    Tēmas: 4
    Ziņas: 38876

    21/07/2016 12:47
    biezpiens ar iebiezināto pienu-nu neeeeeenormāli garšīgi kūkā!!!

    • 500 g biezpiena

    • 300 g sviesta (istabas temperatūrā)

    • 1 bundža kondensētā piena

    • vaniļas cukurs

    0 0
    21/07/2016 14:55
    sēnes brauc..manas lūgšanas ir uzklausītas..
    0 0

    Tēmas: 4
    Ziņas: 38876

    21/07/2016 15:04
    tad tik gatavojies!!..mitsja, britsja... tak jāatšancē būs!!
    0 0
    21/07/2016 15:06
    tak ne jau onka ved, bet draudzene
    0 0

    Tēmas: 1
    Ziņas: 18240

    21/07/2016 15:09
    Man vēl nebrauc
    0 0

    Tēmas: 0
    Ziņas: 18466

    21/07/2016 15:37
    Izskatās, ka man būs jāsāk meklēt pavedējs uz sēņu vietām.
    0 0
    21/07/2016 16:15
    sol, bet to biezpienu caur sietu vai tā kārtīg blenderē... graudains tak nevar būt... vai var?
    0 0
    21/07/2016 16:16
    man patīk... anksim baile no sēnēm, redz, stundām jāvāra... a, ka NETĪRUS aprikožus maksimā ēd(fenderē), ta gan nav ne vainas
    0 0

    Tēmas: 4
    Ziņas: 38876

    21/07/2016 16:17
    blenderē.., man netraucē, ja tur kāds graudiņš gadās.., tad var just, ka tas ir biezpiens
    0 0
    21/07/2016 16:17
    frīn, vai ta TAS pavedējs vairs nava?...
    0 0
    Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas