Ielogoties
Reklāma

Virtuve vieno! / 1680

24/02/2016 22:00 | Diskusija lasīta 117977 reizes
... te drīkst arī colu dzert)
Atbildes (3046)
20/07/2016 23:12
... man jau viņas tādas pusapkaltušas... no neta man dulla galva paliek, no tās pārpilnības kas tur ir, es apjūku un vienalga visu izdaru pa svojemu...
0 0
20/07/2016 23:14
tieši tā..izdari pa svojemu...
0 0

Tēmas: 7
Ziņas: 1351

21/07/2016 07:11
Es laiku pa laikam izņemu pannu un ar roku apmaisu sēnes, tad arī var saprast, kurā brīdī ir sausas. Ar tausti..  Konkrēta laika nav, jo atkarīgs cik lielos gabalos sagrieztas, cik ūdeņainas utt. Tāpēc pirms kaltēšanas baravikas nemazgāju, tikai ar silikona otiņu notīru.
0 0
21/07/2016 10:53
..man ir tikai silikona otiņa... a, bekas naū
šodien laižu uz vienu virtuves pasākumu, kolēģe man tāda uzstājīga, saka, ka vajag... nu, ja vajag, ta vajag
atnākšu ... pastāstīšu...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18466

21/07/2016 10:58
Es bekas sagriežu gabaliņos, un tad starp avīzēm lieku saldētavā. Kad atceros, ka šamās tur ir, ir jau cmuki sausas.
0 0
21/07/2016 11:00
avīzēs ir indīga tipogrāfijas krāsa
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18466

21/07/2016 11:01
Termiski noturīga?
0 0
21/07/2016 11:02
a, frīnas doma baigi laba... nu, var jau ar avīzi nelikt... cepampapīrs būtu oki doki...
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 18240

21/07/2016 11:17
Labrīt Un jautājums saimnieciskajām -kādi ir varianti bērzlapju sakarā ?Tik vārīt un salīt, vai vēl kas zināms?
0 0
21/07/2016 11:19
indrakam, laikam, baigais bērzlapju loms...
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 18240

21/07/2016 11:20
No rīta bija zvans ar jautājumu vai vajadzēs?Es teicu, ka saprāta robežās var, ja nav miksētas ar baltajām mušmirēm Zvērēja, ka nē
0 0
21/07/2016 11:21
marinēt!... kopā ar kād maziņ gurķēn, tomātiņu, puķkāposta rozīti... nu tie saucamie Piķeļi)
0 0
21/07/2016 11:23
tāpat pirms tam ilgi jāvāra un  jāmērcē
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 3132

21/07/2016 11:23
... bērzlapju karbonādes... supperīgas!
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 18240

21/07/2016 11:25
Nezinu vai tam sabriedīšu, bet varbūt.Zinu, ka bija viena feina ikru recepte, bet precīzi neatceros-tur bija jāvāra, tad jāmaļ, laikam viss vēl tika apcepts+sīpols, garšvielas.Sanāca dikti feins uz maizes liekamais.Savlaik vienai paziņai sīkajai adīju, un pretī viņa man burciņas ar šito ķopķēzi.Šķiet bija vēl kāda sastāvdaļa, bet neatceros
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 18240

21/07/2016 11:26
Jā, berzlapju karbonāde ir topā Ņammmm
0 0
21/07/2016 11:26
anks, tu lēnām jūdzies nost... bērzlapes tak normālas sēnes... ilgi jāvār , būs laikam pati kād vecu beku apēduse(uz atlaidi)
0 0
21/07/2016 11:27
indrak, malt jau var pēc tam pamazām, sālītas..
ehhhhh..mellās cūcenes tadas ari baigi gardas..
ja elizbet jāvara gan ja gatavo ziemai..
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 18240

21/07/2016 11:29
Man arī šitas škita dīvaini-ilgā vārīšana un mērcēšana.KO tādu, ja atmiņa neviļ vai nu ar vilnīšiem, alksnenēm, celmenēm darīja, bet bērzlapi jau var pa taisno iekš miltiem un olas un uz pannas, vai vispār gatavot uzreiz ēšanai, kāda tur vēl vārīšana un mērcēšana.
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 18240

21/07/2016 11:30
Ne e, sālīts ir sālīts, a tam ķausim bija tāda maiga garša.
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas