... man jau viņas tādas pusapkaltušas... no neta man dulla galva paliek, no tās pārpilnības kas tur ir, es apjūku un vienalga visu izdaru pa svojemu...
Es laiku pa laikam izņemu pannu un ar roku apmaisu sēnes, tad arī var saprast, kurā brīdī ir sausas. Ar tausti.. Konkrēta laika nav, jo atkarīgs cik lielos gabalos sagrieztas, cik ūdeņainas utt. Tāpēc pirms kaltēšanas baravikas nemazgāju, tikai ar silikona otiņu notīru.
00
21/07/2016 10:53
..man ir tikai silikona otiņa... a, bekas naū šodien laižu uz vienu virtuves pasākumu, kolēģe man tāda uzstājīga, saka, ka vajag... nu, ja vajag, ta vajag atnākšu ... pastāstīšu...
Nezinu vai tam sabriedīšu, bet varbūt.Zinu, ka bija viena feina ikru recepte, bet precīzi neatceros-tur bija jāvāra, tad jāmaļ, laikam viss vēl tika apcepts+sīpols, garšvielas.Sanāca dikti feins uz maizes liekamais.Savlaik vienai paziņai sīkajai adīju, un pretī viņa man burciņas ar šito ķopķēzi.Šķiet bija vēl kāda sastāvdaļa, bet neatceros
Man arī šitas škita dīvaini-ilgā vārīšana un mērcēšana.KO tādu, ja atmiņa neviļ vai nu ar vilnīšiem, alksnenēm, celmenēm darīja, bet bērzlapi jau var pa taisno iekš miltiem un olas un uz pannas, vai vispār gatavot uzreiz ēšanai, kāda tur vēl vārīšana un mērcēšana.