13/08/2014 13:54 | Diskusija lasīta 7893 reizes
Saskaņā ar Starptautiskās kulinārā tūrisma asociācijas informāciju gastronomiskais tūrisms ir definēts kā “nodarbošanās veids ar unikālas un neaizmirstamas ēšanas un dzeršanas pieredzes iegūšanu”.
Cilvēki dodas ceļojumā ar mērķi nobaudīt nacionālos ēdienus un dzērienus,
gan viesu namos, gan lauku mājās, kurās ir arī vecas pirtiņas arlabiem pirtniekiem un skaistu dabu apkārtnē.
Un patiešām tagad ir tik liela izvēle un iespējas…Ir arī cilvēki, kuri vēlas nopirkt šos produktus, pārvedot mājās, uzcienājot mājiniekus vai draugus. Pērk tikai tādus pārtikas produktus, kuri ražoti uz vietas, – lai atbalstītu vietējos ražotājus.
Tādēļ arī vēlos jautāt – vai ir interese par šādu iespēju ceļot un baudīt…???!!!