Ielogoties
Reklāma

Super, ka ir sadalja - Tautas receptes! / 360

14/09/2008 13:01 | Diskusija lasīta 46545 reizes
Tieshaam iepriecina shis jauninaajums..
Nezinu, kaa jums, bet shii ir aizraushanaas numur viens. Un ceru, ka tautieshi buus aktiivi recepshu pievienotaaji :)
Atbildes (731)
1...161718 19202122...37
22/07/2009 22:16
Uzraksti. Pati zini kā ar to vēlmi. Te tā nav un te tā uzrodas...    
0 0
22/07/2009 22:17
dumpis mīklā   
0 0
22/07/2009 22:24
    Recepti lūdzu, ne tik vienu nosaukumu...
0 0
22/07/2009 22:49
Labi ,rakstu
Krūzītē ieliekam 1/2 paciņas rauga un uzberam 1 t.k.cukura -vairāk nē un saspaidam lai atdzīvojas,
Izkausējam katliņā 200 gr EVE margarīnu,nevārīt
Uzsildam 1 glāzi piena t.i 200 ml piena un ieberam pienā 1/2 t.k. sāls.
Pēc tam beram Dobeles miltus,tie labāki,maisam ar roku visu kamēr mīkla atlec no katliņa sienām un rokas,pēc tā var pateikt ka mīkla gatava,tā būs diezgan mīksta.
Pēc tam ieliekam ledusskapī uz 20 minūtēm.Sagriežam zāvēto gaļiņu un sīpolu,mazliet pipariņu melno un ja vajag tad arī sāli.
Ņemam mīklu no ledusskapja un sadalam 4 daļās,izrullējam apli un sagriežam lai būtu 8 daļas,platākajā daļā liekam pildījumu un rullējam ciet,smērējam ar olu un krānī iekšā uz 180 grādiem kamēr brūni.


0 0
22/07/2009 22:57
veel vienakarsaak pagatavojami piraadzinji..aizstaigaju lidz tuveejai bekerijai peec rauga miklas..
atnesu majas cepu tuulit vai ielieku ledusskapi un iznjemu pusstundu pirms cepsanas..
pildijumi pec velesanas      
0 0
22/07/2009 23:01
man ar ir viena recepte ..pīrādziņiem- aiziet pie kāda ciemos kam ir pīrādziņi         
0 0
22/07/2009 23:04
Bet kad izcep pati no a-z -cita garša un gandarījums!!!      
0 0
22/07/2009 23:20
sara15 ta gan varetu buut..   bet man ar rauga miklu nekad neiet nekadi ne atro ne pusatro es saja joma profesionaliem uzticos      
0 0
23/07/2009 00:13
esmu ievērojusi , ka arzemnieki Friškas ēd ar etiķi un sāli ( paarlejot ta saucamo VINAGAR )
un jaa uzzinaju ka frii celusies no belgijas, nevis francijas,

labak ar etiki neaizrauties, tas rosina apetiiti :D
0 0

Tēmas: 6
Ziņas: 15776

23/07/2009 09:00
tā saucamais VINeGAR ir tas pats tā saucamais etiķis. a kas Friškas? kautkas, tā saucams FRIED?    
0 0
23/07/2009 10:11

Neparastā... Man ar rauga mīklu arī nekad neveicas,bet ar šo bija ļoti labi!!      
0 0
23/07/2009 10:20
sarīņ, tu jau īsta čaklīte... es, ar tā kādreiz taisīju, bet tagad tik saīsinātos variantus...
... neparastā, es ar pirku gatavu mīklu, bet viņi ,maites, taisa tādu, lai varētu arī saldās kūkas cept... nepatīk man, ka pīragam tā mīkla šķebinoši salda... šad tad pērku saldēto-plāksnēs... tīri feina   
0 0
23/07/2009 10:23
no mīklām pērku tikai kārtaino... pašai nepatīk ķēpāties... rauga mīklu gatavoju ,ja esmu pie mammas... man patīk laukos tas process... laikam bērnības atmiņas   
0 0
23/07/2009 10:37
... es, jau , roz, ar to kārtaino   ... un, mīklas gatavošana vispār ir viens feins process, bet nu nesanāk... ne ar gribēšanu, ne varēšanu ... būt, man dumps-pa sievu ņēmis... tad es tik ceptu, ceptu, ceptu         
0 0
23/07/2009 10:41
 ..nabaga dumpis.   ..uz paģirām vēl būtu jāštopē trekni speķa pīrāgi
0 0
23/07/2009 10:42
trekns uz paģirām ir riktīgi labs.
0 0
23/07/2009 10:45
haijam,man vajadzēja soļanku   
0 0
23/07/2009 10:46
   skauģes   
0 0
23/07/2009 10:55
         
0 0
23/07/2009 10:56
ko bļaustās no paša rīta   
0 0
1...161718 19202122...37
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas