Ielogoties
Reklāma

Super, ka ir sadalja - Tautas receptes! / 400

14/09/2008 13:01 | Diskusija lasīta 46439 reizes
Tieshaam iepriecina shis jauninaajums..
Nezinu, kaa jums, bet shii ir aizraushanaas numur viens. Un ceru, ka tautieshi buus aktiivi recepshu pievienotaaji :)
Atbildes (731)
1...181920 21222324...37
23/07/2009 12:03
ak, tik smalki tas saucās... vot, nezināju...    
0 0
23/07/2009 12:10
beibite nepiemirst sieru uz to kabac uzlikt   
0 0
23/07/2009 12:11
Olit-mūžu dzīvo,mūžu mācies...    
0 0
23/07/2009 12:17
Kabacis labs arī bez treknumiem virsū   , kādu gaileni, ķiploku uz zaļumus var uzlikt.
0 0
23/07/2009 12:19
... nē, roz, ja cep kā ,,karbonādi,, tad gailenes atsevišķi jācep... bet siers nav ni vaine...
0 0
23/07/2009 12:20
es ne par vainu... tikai par to, ka ļoti labi garšo bez miltiem, olām, sieriem... tīri,’tikai dārzeņi.
0 0
23/07/2009 12:21
..peee...     kabači-fui..
0 0
23/07/2009 12:26
nu kas ta kabaci miltos mērcē   
0 0
23/07/2009 12:28
dumpigais... kā Tu dabū karbonādi bez miltu klātbūtnes? pastāsti lūdzu...    
0 0
23/07/2009 12:31
vot, dumps... biezpiengalva... ja cep kā ,,karbonādi,, tad i miltos , i olā apviļā... un, kabacis tad pēc garšas sit uz gaļas pusi... bet, var jau kā roz saka... dārzeņus vienkārši apceot... bet, vadoties no tā, ka tās ,,viltotās karbonādes,, es pa div, trīs štuki vairāk apēst nevaru, tad no dzīvsvara pieauguma nebaidos   
0 0
23/07/2009 12:31
dump-Ir ļoti daudz visādu veidu ,kā to kabaci pagatavot...


Un kam ir fuii,tā jau ir viņu problēma... Citam kabacis fui,citam šnabis fui...             
0 0
23/07/2009 12:34
   Abi labi, gan atsevišķi, gan kopā, gan šnabis, gan kabacis... , tikai jābūt labi pagatavoti!   
0 0
23/07/2009 12:41
..arī šņabis- fui..    
0 0
23/07/2009 12:44
fui... fui... (ātri ieķer un uzkož kabac   )
0 0
23/07/2009 12:44
sascha A,brendījs nav fui????   
0 0
23/07/2009 12:44
Olit-Ko tur ķer?   
0 0
23/07/2009 12:46
beib... neteikšu... man kaunc   
0 0
23/07/2009 12:47
ta jau kolu. noteikti.
0 0
23/07/2009 12:49
Ja runā par dzīvsvaru   

Uz lielās cepešpannas - kabači šķēlēs, kuriem pa virsu traki daudz ķiploku un diļļu, paprika palielos gabalos, bišķiņ puķkāposts, burkāni, kāds tomāts ar der, sīpols lielās daļās. visam pa virsu gailenes, ja grib vai nevar   , tad nedaudz sāls un pipari. Cepeškrāsnī ne vairāk par pusstundu, jāpavaktē stingruma pakāpe  , lai nesaiet viena lielā pļurā..Ja ļoti gribās, var ēst ar majonēzi. Dārzeņus var variēt, kas tirgū uzrunā vai atrodas ledusskapī.
Saldajā mellenes, avenes ar kādu jogurtiņu vai tīrkultūru,... vai, vienalga, augļi.

Var saēsties tā, ka paelpot nevar un dzīvsvars stabili iet zudumā dienu no dienas.   Pārbaudīts.   
0 0
23/07/2009 12:53
roz... tas jau vairāk pēc sautējuma izklausās... bet šitādas štelles man ar garšo... jopcik, šogad vēl pie gailenēm neesmu tikusi... škrobe   
0 0
1...181920 21222324...37
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas