Ja runā par dzīvsvaru
Uz lielās cepešpannas - kabači šķēlēs, kuriem pa virsu traki daudz ķiploku un diļļu, paprika palielos gabalos, bišķiņ puķkāposts, burkāni, kāds tomāts ar der, sīpols lielās daļās. visam pa virsu gailenes, ja grib vai nevar
, tad nedaudz sāls un pipari. Cepeškrāsnī ne vairāk par pusstundu, jāpavaktē stingruma pakāpe
, lai nesaiet viena lielā pļurā..Ja ļoti gribās, var ēst ar majonēzi. Dārzeņus var variēt, kas tirgū uzrunā vai atrodas ledusskapī.
Saldajā mellenes, avenes ar kādu jogurtiņu vai tīrkultūru,... vai, vienalga, augļi.
Var saēsties tā, ka paelpot nevar un dzīvsvars stabili iet zudumā dienu no dienas.
Pārbaudīts.