Ielogoties
Reklāma

Nevaru izdomāt nosaukumu / 20

01/08/2011 17:28 | Diskusija lasīta 3568 reizes
Nu man te atkal sanāca viens labs gara darbs virtuvē, tikai nezinu kā lai to nosauc. Varbūt Jums kādam būs laba ideja.

Tātad:
Kabacis, žāvēta desa (varbūt arī cita veida žāvējums), olas

Nomizojam kabaci un sagriežam kubiņos (cik nu kuram lieli patīk). Liekam to uz pannas un apcepam. pa to laiku var sagriezt žāvēto desu (arī pēc savas izvēlas, kādos gabaliņos un formās). Kad kabači apcepušies un kļuvuši mīkstāki pievienojam tur desu. Tālāk jau pēc katra gaumes lietojam garšvielas. Manā gadījumā tikai Vegeta. Derēs arī gaļas kopējā utt. Kad tas viss jau gandrīz gatavs, iesitam olas (skaits pēc paša izvēles) un izjaucam tās cauri. Tā lai visam cauri tās olas sacepas. Maisam, maisam maisam, un kad olas redzam ir savilkušas cauri kabačiem un desai nogriežam mazu, mazu uguntiņu (elektriskās plītis varam izslēgt, jo tās paliek siltas ilgu laiku) un uzliekam virsū vāku. Paturam to visu siltumā apmēram 3 - 5 minūtes.

Baudām to visu kā nu kuram labāk tīk - majonēze, tomātu mērce, kādi citi salāti utt..

Labu apetīti.

Ceru būs idejas nosaukumam.. ;)
Atbildes (46)
1 23

Tēmas: 28
Ziņas: 12202

01/08/2011 22:42
... tas tā latviskāk.
0 0
01/08/2011 22:48
omlete ar piedevām(skarbi nosaka)
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 80

02/08/2011 10:26
... tur kabacis 1.jā vietā.Ar to tad nosaukums jāsāk.
Bet, ja nopietni, es šitādu kabaču ķausi jau diezgan pasen gatavoju dažādās variācijās - arī bez tās desas.Var ēst gan siltu, gan atdzisušu.
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 4565

02/08/2011 11:16
Tā kā man nešķiet, ka kabacis tur pirmajā vietā, tad mans nosaukums būtu - Viens ar desu virtuvē.
kabacis, visticamāk, ka tāpēc, lai panna pilnāka būtu. Jo desa te aizņem ļoti nopietnu vietu ēdienā.
0 0
02/08/2011 11:23
nu cik var rīt! :)))))))
0 0
02/08/2011 11:55
..kabach-O-dd...
0 0
02/08/2011 12:10
..šitaj ēdmaņā -galvenais ir OLAS... kabača vietā tik pat labi varētu būt tomāti, aš-kartupelis... un receptīte ir traki vienkārša... bet tiek aprunāta kā debesu manna ... tak mauc uz pannas, ko grib-un ola pa virsu
0 0
02/08/2011 12:16
..es gan domaaju, ka galvenais i kabacis...
0 0
02/08/2011 12:18
..un kabaci ne visi eed...
0 0
02/08/2011 13:29
kabacim vispār nav nekāda specifiska garša... ja savāra, sasautē- tik kvantitāti dod... i viss
0 0
02/08/2011 13:30
..un tāpēc jau tā ir, ka marinējot kabaci, kāds gurķels jāpiemet -garšai
0 0
02/08/2011 13:31
nosaukums-OMLETE KABČU LAIKĀ
0 0
02/08/2011 13:35
Ome kabču laikā
0 0
02/08/2011 13:37
versij, labāk- omes kabaču omlete... ... vai, bet autors jau nebij omis
0 0

Tēmas: 91
Ziņas: 28946

02/08/2011 14:09
Te manuprāt izgudro divriteni
0 0
02/08/2011 16:10
Euuu, ļautiņi, vai te kāds atceras, kas ir omlete?
..manuprāt tur bij vairāk sastāvdaļas ne kā ola.
es nedomāju, kabaci, desu un citus ..brīnumus, kas kuram dārgs ledusskapī aizķēries:D
0 0
02/08/2011 16:37
MIŠUNGS (JAUNIZGUDROTAIS DIVRITENIS)
0 0
02/08/2011 16:37
... autors nepiedalās diskusijā, tas ir pret noteikumiem
0 0
02/08/2011 17:06
ooo, ienācā prāta viens variants-’’Kabačiolli’’.ka ut kas uz Itālijas variantu... (ehh, ja kāds aizvestu uz kādu nebūt Monte Karlo vai kautkur tur blakus)
0 0
02/08/2011 17:09
man visi nes
kabacus..KUR lai sos liek tik daudz
0 0
1 23
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas