Ielogoties
Reklāma

Krīzes un karantīnas laika ēdienkarte / 2520

20/03/2020 21:00 | Diskusija lasīta 79789 reizes
Tātad ko ēdam, dzeram..griķi 15 veidos u.t.t.t 

___
Reklāma   

VIP konta cena:

4 mēneši (120 dienas): 10 €
6 mēneši (180 dienas): 15 €
9 mēneši (180 dienas): 20 €
12 mēneši (360 dienas): 25€

https://www.tauta.lv/mans/vip/b/?
Atbildes (3856)

Tēmas: 0
Ziņas: 18464

28/11/2020 17:53
Hurma man garšo, būs jānopērk.
Šodien Lage pērku līdzņemšanai aso tomātu zupu ar jūras produktiem. Pārdevēja man jautā: Jūs tiešām ēdat zupu ar jūras velniem? Es ar smaidu apstiprinu, ka ēdu un garšo. Pārdevēja saka, ka viņai bail no tādas zupas, es esot drosmīga sieviete. Es jutos glaimota.
0 0
29/11/2020 13:42
dārzeņu sautējums ar sviestiņ un tapa rupjmaizes rivmaizes biskvītrulete ar blenderētam dzērvenēm, šoreiz ņēmu vērā iepriekšējas kļūdas
rīvmaize jāliek 2x mazāk un atcerējos tādu lietu, ka mīklai jāpieliek ūdens, viena karote uz vienu olu..
tā vēl bērnība mācīja draudzenes vecmāmiņa kuras uzraudzībā sākām cept tortes
0 0
29/11/2020 15:27
es lielako dalu rivmaizes izsijaju un tik paris tadu no pakas-nesijatu, ar eksperimentu rezultata nonacu pie sita varianta, ljoti labs... ja nesijatu-tad sanak bieza, ka maizes skjele, ja visu sija, tad ta ka pa blivu, a ja sajauc-ljoti laba...
... un ta viena karote nedrikst but ar kaudzi)
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22563

29/11/2020 15:33
Jézinj! Kulináres .
0 0
29/11/2020 15:36
(rada ar pirkstu uz anksi)..ta jau vinja... es jau kukas ikdiena netaisu, edu zaptsmaizi)))
0 0
29/11/2020 16:49
abet es gatavoju..nelietojot cukuru..nu tikai mazliet to bērzu..
bet citādi eritrols..ar 0 kaloriju..
ne miltus, ne rīvmaizes nekad nesijāju..viss tāpat sanāk gana pufīgs piešaujost ūdeni tagad ir ideaļno
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22563

29/11/2020 16:54
Man jau arí májás ir eritritrols. Arí púdereritritrols. Tikai es esmu par slinku kúkám. Tálák par debesmannu netieku :)
0 0
29/11/2020 16:58
nu tak tagad tik daudz laika, sestdienas tusiņu arī nav tātad nav nekādu paģiru..miegs arī nenāk
tik cep un šmorē
0 0
29/11/2020 17:25
suudigs kulinare, ka nesija
0 0
29/11/2020 17:28
kāpēc sijāt, ja nejūtu atšķirību..
tas, ka ar tām vienādajām limonādēm šonedeļas vakariņās..
0 0

Tēmas: 24
Ziņas: 6678

29/11/2020 17:49
Tā kā nav ziņu, cik ļoti vērtīgs/nevērtīgs labs/kaitīgs ar blaknēm vai bez pēc gadiem desmit brīnumus organismā dara eritritritols vai trols, savus kulināros darbus daru bez tā. Un sanāk ļotigaršīgi. Neviens nesūdzas. Un eritritritri arī neprasa likt klāt vai vietā.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22563

29/11/2020 17:58
Pilnígi piekritu Versijai, ej nu sazini kas bús péc tam. Bet, ir labi ja diabétikjiem ir ko izvéléties. Domáju ka shis ir labáks par kádreiz dabújamo saharínu
0 0
29/11/2020 18:08
kad ciemiņiem cepu tad gan ar cukuru parasto..bet nejaušos esmu cienājusi ari ar tādiem ka šodien
ja neteiktu, tad atškirību nejustu ..
slaidākas grib būt daudzas, tad arī paprasa kur pirku un cik lieku..
īstā stevija der reti kam, tur ir rūgtena piegarša, pēcgarša var vienīgi daļēji aizstāt ..pusi un pusi
visādi esksperimenti bijuši..
viss apēsts izņemot vienu reizi biezpiena sacepumu ar banānu izmetu, tas bij kaut kas weeee..
tur pēc receptes nebija nekāda papildus cukura vai saldinātāja
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18464

29/11/2020 20:04
Frikadeļu zupa un Burkā kundzes makaroni jūrnieku gaumē.
0 0
29/11/2020 20:12
pankukas un  sjoreiz pati... pati)
nez, cik kg stevija japieliek, lai kaut kadu rugtumu justu... kooo..
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22563

29/11/2020 20:43
KO nu blausties, Elzbet!
Ja negribi sajust rúgtumu, vajag stévijas pilienus ar vanilas garshu. Vispárjau, érts un ekonomisks ir skidrums. Ir táds... lielá pudelé ar kráninu
0 0
29/11/2020 20:53
es vispar stevijai nekadu piegarsu nejutu, kur nu vel rugtu)))
par to pudeli nezinaju, bet ka informacuja laba. Tikai visur jau nevajag to vanilas garsu... skabiem kapostiem skovejot ar bisku cukuru(steviju) piepurina... diez vai vaniljas garsu tur gribetu)

Tai pudelei ir kaut kads konkrets nosaukums... kur var dabut vai pasutit, ta padomaju, ka laba davana butu ZS)
0 0
29/11/2020 21:23
50ml- no 5-8  e ..ej tu nost ..neee, sito man nevajag))
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18464

29/11/2020 22:03
Es pa vienkāršo iztieku ar cukuru parasto.
0 0
30/11/2020 11:56
ebet, bet tur tak liela koncentrācija..tējai kādus dažus pilienus droši vien vajag..
visi tie eritroli, stevijas pulveri  un bērzu cukuri arī ir padārgi, bet ko vajag to vajag, need tak kilogramiem
brokastīs vakardienas ceptā rulete
pusdienam cepas kartupeļu pusites+siļķe +mēcīte no turka, lakto un daudz dillēm
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas