rob Tu mani tiiko parsteidzi ar tam ogleem malcinju vajag ,malcinju ,lai sasliks buutu ... ar glanci
00
15/06/2010 16:54
..bet tas tak nav lēts auglis..pfu... drāzenis..
00
15/06/2010 16:54
tauren, Tu esi bakližān - nevainīga pērc un cep kopā ar šašlikiem iesakumā neriskē, nemarinē, būs labs tāpat, tikai ņem vērā ka bakližānis ir taukains. Sāli ber uz karsta virsū tikai rupjo
00
15/06/2010 16:56
taureni es pat meiginaju gatavot pilditos baklazanus..(man bij atnesti pa velti).. jezinj..kaut kas. pildijums gan protams bij gards.. galinja,paprika,tomatinjs..to tad ari apedu.. baklazanu izlidinaaju..
00
15/06/2010 16:56
bakližānis ir uzturbagāts un pret savu enerģijas atdevi daudz vērtīgāks par kartupeli
00
15/06/2010 16:56
neparastā, Tu gan dod, vot papaiju es reiz gatavoju, sapratu ka tas nav mans...
00
15/06/2010 16:57
rob... kas tas par teicienu manā virzienā-baklažān-nevainīga..visādi esmu saukta,bet tā...
00
15/06/2010 16:57
nezin kas var buut labaks par jauno kartupeliiti ar dillitem..
00
15/06/2010 16:59
kad ēdām jaunos kartupeļus oma mums visiem sita ar koka karoti pa pakausi, galīgi neineresants ticējums un esot jāsit tā, ka skan
00
15/06/2010 17:00
..nju... esmu gatavojusi vistas fileju ar daž. drāzeņiem.(baigi gards paēdiens... ņammm!!!)... tai skaitā-baklažānu... bet tur jau viņš ir sutināts, sautēts citu d. suliņā... tā, ka paša baklažāna garšu nemaz nezinu... kaut kas gaļains, mīksts ir
00
15/06/2010 17:00
... man ar tas baklažāns kā tāda trekna, taukaina zole uz pannas sanāca, bet veselīgs tas ir... cukurniekiem... laikam īpaši iesaka...
00
15/06/2010 17:04
vot vot olit..
00
15/06/2010 17:07
bakližāns kā švamme cepjot visu sasūc sevī tapēc ar ko kopā cept var to sačakarēt vai nemazgātā pannā, faktiski vari izcept bakližāni ja negribi mazgāt pannu.
00
15/06/2010 17:27
Brrr... garšo gan tas pēc zābaksmēra...
00
15/06/2010 17:27
tapēc ka$ uz netīras pannas cepi.. tas pats, kas laizīt aukstu nemazgātu pannu saku, viņš visu savelk sevī cepjot
00
16/06/2010 10:45
Un klāt pie visa tā tomātu gurķu auksto zupu: 1Kg tomātu, 1Kg gurķu, Labi daudz dilles, biezpiens 0.500Kg, un tikai īsto skabo krejumu 2,5Kg - sāls un pipari pec garšas...
Lai baklažāns cepot nepierijās ar eļļu, to vajag jau sagriestā veidā paturēt pusstundu sālsūdenī. Un miltos apviļāt un ķiploku obligāti vajag. Cepti baklažāni bez ķiploka ir galīgi nekas...
00
16/06/2010 13:08
malipka napig ta tik traki njemties..
net net un ja vēl, saka ka bez kiploka nav nekas..tad..ij nemieginasu vēlreiz