Iniciar sesión
Publicidad
lilita57 | 12/03/2015 17:11
Noteikti iz meg in as u so recepti un saldo desu ari.
aha277 | 21/03/2013 07:57
Pagatavoju. Tiešām garšīgi. Un kamēr siltas- ir visgaršīgākās!
daiga41 | 07/03/2013 17:42
Noteikti izmeginasu so recepti!Liekas loti garda!
sniegapika | 27/09/2011 14:04
Tad es varētu viņus sezameļļā cept, arī vajadzētu sanākt garšīgi :) Paldies par recepti, esmu absoluta dzelteno zirņu fane :)
vasara | 11/07/2011 22:07
Ķausētais sviests.
Sviesta paciņas liek katliņā un karsē uzvismazākās uguns. Pēc laika rodas putas- tās nosmeļ, pēc kāda laika izgulsnējas apakšā visāda draza. Kad sviests paliek ccaurspīdīgs, zeltains, to nokāš. Glabāt var gan ledusskapī, gan neledusskapī.
Jākarsē samērā ilgi- 2 paciņas- kādas 25 min.
alkaholikjis | 10/05/2011 00:28
izskataas vienkaarshi.. A kas ir Gi sviests?
claire | 17/08/2010 18:03
noteikti izmēģināšu šo recepti ;)
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información