Labāk ir izmantot nevis spilvas mārrutkus, bet sarīvēt svaigus no dārza, tad garša izteiktāka, un krāsa saglabājas labāka.
staburags
| 19/07/2012 00:58
laba, šņabīša uzkoda... pasvītroju uzkoda, jau daudz nevar apēst, bet man liekas, ka mana sieva pat tos taisa bez etiķa, tikai tad tie ir jātur vēsumā... varbūt es kļūdos... man etiķis negaršo...
sara0000
| 14/10/2011 17:59
Šitie ir ļiti labi.
esketit
| 18/08/2011 15:19
ūdeni, toč nevajag, šķidrums pietiek un paliek pāri..
esketit
| 18/08/2011 15:16
toč, labie kreptīgie ... ieteikums, labi ātri sapildīt burkās, ja pagaršo, tad var nebūt ko likt burkās..:))))
vasara
| 24/08/2010 09:21
Domāju, ka ūdeni liet nav nepieciešams, jo tāpat ļoti daudz sulas paliek pāri.