Iniciar sesión
Publicidad

Kreptīgie gurķi

Información
Autor: versija
Recetas publicadas por versija
Publicada: 05/08/2010 22:11
Vista 12957 veces
Guardada en recetas favoritas 0 veces
Comentarios: 9
Fotos

Ver más (3)

Ingredientes:
- 2 kg gurķu
- 200 gr. Spilvas mārrutku
- 0.5 kg cukura
- 5 ēd.k. sāls
- 200 gr. ūdens
- 300 gr. 9% galda etiķa
Instrucciones:
Nemizotus gurķus sagriež šķēlēs. Samaisa garšvielas, pielej ūdeni, vēl samaisa, visā ber sagrieztos gurķus. 24 stundas tur vēsumā. Pilda burkās un aizvāko.

Tiempo de preparación en minutos: 30

Información adicional:
Nav jākarsē!
Tā kā man bija vājprātā daudz kabaču, es ieliku šādā pat veidā ar kabačiem gurķu ietā arī. LaPPPs!!!
Sveiciens Hi-hi recepšu lapiņām!!!
A 2 personas les gusta esta receta
Comentarios (9)
sau-liiii-te | 31/08/2013 14:51
Labāk ir izmantot nevis spilvas mārrutkus, bet sarīvēt svaigus no dārza, tad garša izteiktāka, un krāsa saglabājas labāka.
staburags | 19/07/2012 00:58
laba, šņabīša uzkoda... pasvītroju uzkoda, jau daudz nevar apēst, bet man liekas, ka mana sieva pat tos taisa bez etiķa, tikai tad tie ir jātur vēsumā... varbūt es kļūdos... man etiķis negaršo...
sara0000 | 14/10/2011 17:59
Šitie ir ļiti labi.
esketit | 18/08/2011 15:19
ūdeni, toč nevajag, šķidrums pietiek un paliek pāri..
esketit | 18/08/2011 15:16
toč, labie kreptīgie ...
ieteikums, labi ātri sapildīt burkās, ja pagaršo, tad var nebūt ko likt burkās..:))))
vasara | 24/08/2010 09:21
Domāju, ka ūdeni liet nav nepieciešams, jo tāpat ļoti daudz sulas paliek pāri.
vasara | 22/08/2010 10:30
pĀRBAUDĪTA MANTA. lABINIEKS.
šODIEN MANĀ DARBAKĀRTĪBĀ PAREDZĒTA... :))
versija | 05/08/2010 23:18
Ak jā, pēc diennakts nostāvēšanās, blīvi sapildot burkās, šķidrums palika pāri. Padaudz. Tajā iegriezu vēlreiz gurķus. Un prīmā!
versija | 05/08/2010 22:28
Attēls nav izplūdis :) Gurķi tai mārrutku mērcē šitādi izskatās. Bet garšo daudz labāk, nekā izskatās :)
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información