Viltotā havajiešu pica
- 6-10 baltās tostermaizes šķēles - 1/3 smalki sagriezta, vidēja ananāsa (var izmantot konservētu) - 200-250 gr kapāta, liesa kūpināta šķinķa - 100-150 gr rīvēta vidēji cieta siera - ketčups - sāls - pipari
Cepešpannu pārlej ar eļļu, ieklāj tostermaizes šķēles, pārber ar kapāto šķinķi, tomātu mērci vai ketčupu, smalkos gabaliņos sagrieztu ananās...
30 minūtes
Pica - "Minūtīte"
Mīklai: - 3 ēdamkarotes skāba krējuma - 3 ēdamkarotes majonēze - 2 olas - 8-9 ēdamkarotes milti (bez kaudzītes) Mans variants virsai: - Salmiņos sagriezta desa vai kūpināta gaļa - Sēnes ar tomātiem (konservētas) - Salmiņos sagriezti marinēti gurķīši - Majonēzes restīte uzspiesta - Visam pāri kārtīga kārta siers
Pagatavo mīklu, kurai jābūt kā biezam krējumam. Lej to pannā un liek virsū to, kas nu kuram garšo. Galvenais, pāri visam uzbērt kārtīgu sier...
Pica.
- Mīkla ( sanāk divas tādas picas kā bildē) - 250 g miltu - 15 g raugs - 125 g ūdens - 30 g (1 ēd.k.) eļļas - šķipstiņa sāls - Pildījumam: majonēze, tomātu mērce, sagriezti ripiņās tomāti, sagriezta paprika, sasmalcināti sīpoli, desas ripiņas (salami), rīvēts siers, olīvas
Iemīca mīklu - miltos iemaisa sāli, siltā ūdenī (ap. 25 grādos) iemaisa raugu un šķipstiņu cukura ( ūdenī var iemaisīt ēd.k. skāba krējuma, ...
60 minūtes