Ielogoties
Reklāma

Pica.

Informācija
Autors: lams
Visas receptes, ko publicēja lams
Recepte publicēta: 11/09/2010 07:21
Recepte lasīta 3393 reizes
Recepte saglabāta favorītos 26 reizes
Komentāri: 1
Izejvielas un to daudzums:
- Mīkla ( sanāk divas tādas picas kā bildē)
- 250 g miltu
- 15 g raugs
- 125 g ūdens
- 30 g (1 ēd.k.) eļļas
- šķipstiņa sāls
- Pildījumam: majonēze, tomātu mērce, sagriezti ripiņās tomāti, sagriezta paprika, sasmalcināti sīpoli, desas ripiņas (salami), rīvēts siers, olīvas
Pagatavošanas process:
Iemīca mīklu - miltos iemaisa sāli, siltā ūdenī (ap. 25 grādos) iemaisa raugu un šķipstiņu cukura ( ūdenī var iemaisīt ēd.k. skāba krējuma, lai mīkla būtu mīkstāka) un ēd.k. eļļas. Samīca un mīkla rūgst siltā vietā 30 min. Pēc tam mīklu izrullē nepieciešamajā formā. Liek ietaukotā un ar mannu izkaisītā plātē vai formā. Virsū liek pildījumu - vispirms pārsmērē ar majonēzes un tom. mērces maisījumu, tad liek desu ripiņās, sasmalcinātos sīpolus, tomātu ripiņas, olīvas un papriku. Virsū pārkaisa sarīvētu sieru. Cep cepeškrāsnī vid. pie tepm.220 gr pēc C līdz ir brūnas maliņas.

Desas vietā var izmantot malto gaļu - tik gaļas masā ir jāliek nedaudz ūdens, lai ir sulīgāks pildījums.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 60

1 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (1)
olita112 | 13/09/2010 23:59
... es vienmēr mūsu picu variantus esmu saukusi par desas plāts maizēm :)... bet, vispār jau garšīgi:)
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas