Kāpostu tīteņi
- kāpostgalva - maltā gaļa - sāls - pipari - ķiploks - burkāni - sīpoli - saldais krējums - nedaudz milti - rīsi - tomātu mērce
Kāpostam izgriež kacenu un liek katlā ar ūdeni vārīties ar kacenu uz leju. Kad kāposta lapas ir apvārījušās, tās lēnām un pa vienai ņem nost...
Garšīgās liellopu gaļas kotletes
- 0,5 kg maltas gaļas (liellopu) - rieciens rupjmaizes bez garozas - 1 ola - 1 neliels sīpols - 1 neliels kartupelis - daiviņa ķiploka - sāls, pipari - eļļa cepšanai
Sīpolu, kartupeli, ķiploku, ūdenī izmērcētu rupjmaizi sarīvē vai samaļ gaļas maļamajā mašīnā un savieno ar malto gaļu. Pievieno sāli, piparu...
60 minūtes
Gulašs-super
- 1 kg lielopu gaļa - rupjmaize - sīpoli 2-3 gb - ķiploki 1-2 daiviņas - sāls pēc garšas
Gaļu sagriež gabaliņos, ņem "pīli" vai sautējamo katlu, ieliek sagrieztu rupjmaizi, virsū liek gaļu, sīpolus, ķilokus, sāli. Pārle...
90 minūtes