Ielogoties
Reklāma

Kāpostu tīteņi

Informācija
Autors: costa
Visas receptes, ko publicēja costa
Recepte publicēta: 04/03/2015 15:04
Recepte lasīta 6028 reizes
Recepte saglabāta favorītos 2 reizes
Komentāri: 0
Foto

Rādīt vairāk (3)

Izejvielas un to daudzums:
- kāpostgalva
- maltā gaļa
- sāls
- pipari
- ķiploks
- burkāni
- sīpoli
- saldais krējums
- nedaudz milti
- rīsi
- tomātu mērce
Pagatavošanas process:
Kāpostam izgriež kacenu un liek katlā ar ūdeni vārīties ar kacenu uz leju. Kad kāposta lapas ir apvārījušās, tās lēnām un pa vienai ņem nost. Lapas noņem tik, cik nepieciešams tīteņiem. Maltajai gaļai pievieno sāli, piparus, ķiploku. Sastrādā viendabīgu masu, beigās pievieno izvārītus rīsus, vēlreiz kārtīgi izmīca masu. Ņem kāposta lapu un ar gaļas āmurīti izdauza biezākās vietas (tās, kuras ir tuvāk kacanam). Lapā liek sastrādāto gaļas masu (apmēram kotletes lielumā) un kāpostu satin tītenīšos. Satītos tīteņus liek karstā taukvielā un apcep no abām pusēm gaiši brūnus. Tīteņus liek katlā uz lēnas uguns sautēties, tiem pāri pārlej tomātu mērci. Pa to laiku pagatavo mērci - sarīvē burkānu, sasmalcina sīpolu un tos apcep pannā, pievieno nedaudz miltus, buljonu un beigās - saldo krējumu.
3 cilvēkiem patīk šī recepte
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas