Izejvielas un to daudzums:
- kāpostgalva
- maltā gaļa
- sāls
- pipari
- ķiploks
- burkāni
- sīpoli
- saldais krējums
- nedaudz milti
- rīsi
- tomātu mērce
Pagatavošanas process:
Kāpostam izgriež kacenu un liek katlā ar ūdeni vārīties ar kacenu uz leju. Kad kāposta lapas ir apvārījušās, tās lēnām un pa vienai ņem nost. Lapas noņem tik, cik nepieciešams tīteņiem. Maltajai gaļai pievieno sāli, piparus, ķiploku. Sastrādā viendabīgu masu, beigās pievieno izvārītus rīsus, vēlreiz kārtīgi izmīca masu. Ņem kāposta lapu un ar gaļas āmurīti izdauza biezākās vietas (tās, kuras ir tuvāk kacanam). Lapā liek sastrādāto gaļas masu (apmēram kotletes lielumā) un kāpostu satin tītenīšos. Satītos tīteņus liek karstā taukvielā un apcep no abām pusēm gaiši brūnus. Tīteņus liek katlā uz lēnas uguns sautēties, tiem pāri pārlej tomātu mērci. Pa to laiku pagatavo mērci - sarīvē burkānu, sasmalcina sīpolu un tos apcep pannā, pievieno nedaudz miltus, buljonu un beigās - saldo krējumu.