Ielogoties
Reklāma
elizabete000 | 23/04/2016 21:38
Prjaņiki jāsaspaida kopā ar krējumu, kas samaisīts ar kondensēto pienu, banānu vietā(tie ar jāsaspaida) var ņemt jebkuru ievārījumu vai blenderētas ogas, augļus, jāļauj kārtīgi iesūkties.tĀDi Tikai Uz PusĒM PĀRgriezti PrjaŅIki Neder, jo tad patiešām kūka būs sausa...
klivija000 | 01/03/2015 17:46
pilnīgi bezgaršīga kuka, krējums bez cukura, banani pliekani un prjaņiki sausi, neuzsūc to biezo krējumu. Es vel saprastu, ja tos krievu prjaņikus pārslacītu ar kādu vanilīna sīrupu, vai zemenes saputotu ar putukrejumu un cukuru, v arbūt tad butu edams.
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas