Ielogoties
Reklāma

Gardais banānu pīrāgs

Informācija
Autors: siikucis
Visas receptes, ko publicēja siikucis
Recepte publicēta: 15/02/2013 13:39
Recepte lasīta 4959 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 2
Izejvielas un to daudzums:
- prjaņiki (bez jebkādiem pildījumiem)
- banāni
- skābais krējums
Pagatavošanas process:
Paņemam nedziļu trauku...
Prjaņikus, ja lieli, tad pārgriež uz pusēm, un liek trauka apakšā tā - lai noklātu pilnīgi trauka dibenu...
Tad ar krējumu apziež prjaņikus (nežēlojam krējumu).
Tad liek sagrieztus banānus.
Tad atkal pārklāj ar krējumu.
.. un pa virsu pārkaisa saberztu prjaņiku vai šokolādi, var pilnīgi jebko, kas nāk pie sirds.

un kārtas pēc kārtas var likt cik vēlies, cik Jūsu trauka dziļums atļauj!!

Lai labi garšo!!! ;))
0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (2)
elizabete000 | 23/04/2016 21:38
Prjaņiki jāsaspaida kopā ar krējumu, kas samaisīts ar kondensēto pienu, banānu vietā(tie ar jāsaspaida) var ņemt jebkuru ievārījumu vai blenderētas ogas, augļus, jāļauj kārtīgi iesūkties.tĀDi Tikai Uz PusĒM PĀRgriezti PrjaŅIki Neder, jo tad patiešām kūka būs sausa...
klivija000 | 01/03/2015 17:46
pilnīgi bezgaršīga kuka, krējums bez cukura, banani pliekani un prjaņiki sausi, neuzsūc to biezo krējumu. Es vel saprastu, ja tos krievu prjaņikus pārslacītu ar kādu vanilīna sīrupu, vai zemenes saputotu ar putukrejumu un cukuru, v arbūt tad butu edams.
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas