Ar marmeladi garsiigaak, tad cukuru nelikt, esmu likusi arii zefira gabalinus.
color
| 04/12/2011 17:50
es lieku veel roziines, zhaaveetas aprikozes un apceptus zemes riekstus, tik tad tai sokolaades masai jaabuut mazliet vairaak. Tad tomeer nav tik smags, ir veseliigaaks :)
1palaidniece
| 18/01/2011 14:20
marmelādi noteikti jāliek,bet jāskatās,lai tā skābena- citronu apelsīnu šķēlītes-mūsējais Latvijas ražojums vai Gundega,nepērciet leišu šausmas vai poļu brīnumus,tad būs O.K.:)
siicis10
| 16/01/2011 22:01
Es vēl lieku citreiz klāt žāvētas plūmes... :)
lams
| 14/08/2010 07:13
Man jau arī, bet manējie tos ar sajūsmu notiesā, jo diezgan reti taisu ;)
olita112
| 14/08/2010 01:34
..vot sjitos smagos-saldos eedienus vairs neprasaas... :(
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas