Ielogoties
Reklāma

Saldā desa.

Informācija
Autors: lams
Visas receptes, ko publicēja lams
Recepte publicēta: 13/08/2010 20:00
Recepte lasīta 9150 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 6
Foto

Rādīt vairāk (2)

Izejvielas un to daudzums:
- 3 ēd.k. piena
- 3 ēd.k. kakao pulvera
- 2 ēd.k. cukura
- 1 paciņa Selgas cepumu
- 100 g marmalādes
- 5 g sviesta vai margarīna
Pagatavošanas process:
Sajauc pienu, kakao pulveri un cukuru, vāra uz lēnas uguns līdz biezai masai. Salauzt cepumus un ievietot masā. Pievienot sagrieztu matmalādi. Kārtīgi samaisīt un izlikt uz cepamā papīra. Izveidot pagali un no ievietot uz 4 stundām ledusskapī.

Ja negrib tik saldu var marmalādi i nelikt.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 30

1 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (6)
ingr | 04/08/2018 16:30
Ar marmeladi garsiigaak, tad cukuru nelikt, esmu likusi arii zefira gabalinus.
color | 04/12/2011 17:50
es lieku veel roziines, zhaaveetas aprikozes un apceptus zemes riekstus, tik tad tai sokolaades masai jaabuut mazliet vairaak. Tad tomeer nav tik smags, ir veseliigaaks :)
1palaidniece | 18/01/2011 14:20
marmelādi noteikti jāliek,bet jāskatās,lai tā skābena- citronu apelsīnu šķēlītes-mūsējais Latvijas ražojums vai Gundega,nepērciet leišu šausmas vai poļu brīnumus,tad būs O.K.:)
siicis10 | 16/01/2011 22:01
Es vēl lieku citreiz klāt žāvētas plūmes... :)
lams | 14/08/2010 07:13
Man jau arī, bet manējie tos ar sajūsmu notiesā, jo diezgan reti taisu ;)
olita112 | 14/08/2010 01:34
..vot sjitos smagos-saldos eedienus vairs neprasaas... :(
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas