Tauta.lv
SĀKUMS
TAUTA
Kas ir pieslēdzies?
Visi profili
Vispopulārākie profili
Meklēt draugus
IEPAZĪŠANĀS
FOTO / VIDEO
KLUBI
Visi klubi
Kanāli
Mani klubi
Manu klubu publikācijas
PASĀKUMI
Mani pasākumi
Pasākumi, kurus organizēju es
Šodienas pasākumi
DISKUSIJAS
BLOGI
Sekoju
Mans blogs
Jauns ieraksts
FOTOBLOGS
SLUDINĀJUMI
RECEPTES
ANEKDOTES
Ielogoties
E-pasts vai niks
Parole
Atcerēties mani
Opcijas
Saturs
Reģistrēties
Pazaudēji paroli?
Aktivizēt kontu
Reklāma
Virtuves receptes
Receptes ar foto
Pievienot jaunu recepti
Manas receptes
Atlasītās
Meklēt
Komentāri /
Saldie kabači
ingr
|
06/08/2018 15:18
Gribat ananasu garsu, tad udens vietaa vajag veikala ananasu sulu.Izklausaas, ka nevajag karseet.Es kirbi taa taisu.
aha277
|
15/09/2013 10:42
... liekas, ka kaut kas tajā receptē nav līdz galam uzrakstīts... un tiešām nevajag karsēt???
ingucis23
|
09/08/2013 15:29
cik daudz kabačus likt burkā pusi vai pilnu?
siicis10
|
11/08/2011 09:17
Esmu taisījusi ar cidonijām un arī ar aličiem, arī labo garšo...
ingucis23
|
09/08/2013 15:56
cik jaliek burka?
versija
|
19/08/2010 18:45
Vai ir jau nogaršoti???
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību.
Vairāk informācijas
Uz augšu