Ielogoties
Reklāma
Komentāri / Saldie kabači
ingr | 06/08/2018 15:18
Gribat ananasu garsu, tad udens vietaa vajag veikala ananasu sulu.Izklausaas, ka nevajag karseet.Es kirbi taa taisu.
aha277 | 15/09/2013 10:42
... liekas, ka kaut kas tajā receptē nav līdz galam uzrakstīts... un tiešām nevajag karsēt???
ingucis23 | 09/08/2013 15:29
cik daudz kabačus likt burkā pusi vai pilnu?
siicis10 | 11/08/2011 09:17
Esmu taisījusi ar cidonijām un arī ar aličiem, arī labo garšo...
ingucis23 | 09/08/2013 15:56
cik jaliek burka?
versija | 19/08/2010 18:45
Vai ir jau nogaršoti???
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas