Tauta.lv
SĀKUMS
TAUTA
Kas ir pieslēdzies?
Visi profili
Vispopulārākie profili
Meklēt draugus
IEPAZĪŠANĀS
FOTO / VIDEO
KLUBI
Visi klubi
Kanāli
Mani klubi
Manu klubu publikācijas
PASĀKUMI
Mani pasākumi
Pasākumi, kurus organizēju es
Šodienas pasākumi
DISKUSIJAS
BLOGI
Sekoju
Mans blogs
Jauns ieraksts
FOTOBLOGS
SLUDINĀJUMI
RECEPTES
ANEKDOTES
Ielogoties
E-pasts vai niks
Parole
Atcerēties mani
Opcijas
Saturs
Reģistrēties
Pazaudēji paroli?
Aktivizēt kontu
Reklāma
Virtuves receptes
Receptes ar foto
Pievienot jaunu recepti
Manas receptes
Atlasītās
Meklēt
Komentāri /
Šašliks brāļa gaumē
dublinieris
|
30/04/2016 10:09
vislabaaka marinade ir bez etikja-citronu sula gazeets udens.gatavs pec paris stundam un maigs, ka jaunas meitenes dupsis... )))
huters
|
22/04/2016 22:45
Sauksim nu latvieši šo ēdienu par Cepeni, iesmotu vai restotu.
dainuvite552
|
07/07/2014 15:03
Kas jums tās muļķības par to, ka no etiķa paliek susa gaļa, ir iestāstījis? Gaļu nevajag par ilgu cept un tad viss būs o.k.
preludija
|
02/03/2014 13:49
Izmēģināju, ļoti garšigi, paldies par recepti, viesi bija sajūsmā
houpasummere
|
29/11/2011 20:29
Pameegini ;) tad pastaasti, kaa garshoja :))
pecukins01
|
13/11/2011 07:31
Hm, japamegina, izklausas smekigi!!
1xtraks
|
21/08/2010 15:38
etikis un citrons gaļu sausina! labāk to etiķti ir likt klāt sipolam, ko piekožam pie gaļas.
houpasummere
|
07/08/2010 15:58
pēc šīs receptes nekas sauss nepaliek;) šašliks pat "kūst mutē" ēdot :))
claire
|
07/08/2010 14:17
kaapeec visi liek etikji?no taa galja sausa paliek
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību.
Vairāk informācijas
Uz augšu