Tēja ziemas vakaram
- citrons - ingvers - upeņu ievārījums - balzāms, baltkrievu "Staroslovjanskij" - 25 g
Kārtīgu ēdamkaroti upeņu ievārījuma un nedaudz sasmalcināta ingvera aplej ar verdošu ūdeni, samaisa, ļauj ievilkties. Pēc brītiņa p...
5 minūtes
Masalas tēja
- melnā tēja, vēlams Asamas - ūdens - Masalas garšvielas ( kanēlis, anīsa zvaigzes, zaļais kardamons, kardamona graudi, anīsa sēklas, smaržīgie pipari, melnie pipari, krustnagliņas, ingvera pulveris, kurkumas puveris) - piens - saldumam: cukurs vai medus.
Vispirms sagatavo masalu- garšvielas, kas naj jau pulverveidā, samaļ kafijas dzirnaviņās. Sagatavoto masalu var uzglabāt ciešā trauciņā gana...
10 minūtes
Ingvera tēja - garšīgs un veselīgs dzēriens!
- Ingvera sakne - Citrona šķēle - Medus (pēc garšas)
Nomizo ingvera sakni un sarīvē tā, lai sanāk apmēram 2 tējkaotes (var arī uz rupjās rīves), pievieno citrona šķēli un 2-3 tējkarotes medus. ...