Ielogoties
Reklāma

10 lietiņas, ka sievietei reizēm šķiet labākas par seksu: / 80

27/01/2011 21:35 | Diskusija lasīta 6302 reizes
10 lietiņas, ka sievietei reizēm šķiet labākas par seksu:

1. Sajūta, ka Tu esi vienlaicīgi eleganta, skaista, jauka un interesanta.
2. Galvas masāža un brīnišķīga frizūra pēc tās.
3. Karsta vanna pēc divu stundu salšanas sabiedriskajā transportā.
4. Dejot ar vīrieti satraucošas mūzikas pavadībā un izjust ķermeņu ciešo sakļaušanos.
5.Uzzināt, ka Tavas bažas par negribētu grūtniecību nav apstiprinājušās.
6.Tase kapučīno Dodžu laukumā Venēcijā ar jebkuru, kura vārds skan līdzīgi Lorenzo.
7.Uzvilkt mīkstu flaneļa pidžamu, ērti iekārtoties pie televizora un bez uztraukumiem par slaidu figūru ēst tik daudz šokolādes konfekšu, cik sirds kāro.
8.Atklāt, ka viņu ir pametusi sieviete, kuras dēļ viņš pameta tevi.
9.Vecāsmammas pīrāgi.
10.Mīlestība.

Varbūt papildināsiet?
Atbildes (111)
28/01/2011 22:42
mariins -ui, man šovakar vispār smadzenes nepieslēdzās. Tikai nevajaga tās piedzīmes, ka sievietēm lai diskutētu vajadzīgas smadzenes. Man jau vispār no sākta gala likās ka ieliku tādu mirmilīgu tēmu par iemesliem, kuru dēļ sievietes var aizmirst par seksu... Nu tak nekā krimināla... Vienkārši ir daudz citu lietiņu, kuras sievietēm ļauj izbaidīt dzīvi. Nu ja, ja manam vīrietim patiks, ka es metos tai gultā kurpēs, kas tur liels, kāpēc gan nepalutināt mīļumu... Kas tur vēl bija? uzbudinās/atriebjas ar nesaudzību , nu nē taču -kāds no tā prieks? par to 4.punktu - es nekā nesapratu, kas vainas zilajiem ja sievietēm viņi nav bštami. Man liekas, ka viņi apdraud tikai vīriešus, vai ne... Un vispār nevar zināt, varbūt viņš nemaz nav tik zils kā liekas, jo tagad esot vēl viena formācija saucās a-seksuāli . Nu tie, kas vispār negrib vairoties un bez seksa atrod visādas citādas izklaides Bet tēma taču bija par kaut ko citu, vai ne? es jau godīgi sakot te taisnojoties aizmirsu par ko tieši
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 2463

28/01/2011 22:46
mariins: "..Par zilajiem tiešām izsludina tos, kuri novēršas un atklanās, izvairās, -- pat diskusiju arhīvā piemērus var atrast.."
var atrast ne tikai diskusijā. Un kāpēc atklanās, izvairās? Varbūt izpaliek kāda atbilde, un tad arī iespējama iepriekšējā punktā minētā atriebšanās - no neizpratnes? Vai tā ir gļēvulība vai pārparsta inteliģence?
0 0
28/01/2011 22:48
Tapat vien, man tepat, Rīgā, divi tādi krievu kolēģi, viens gan no tiem nu jau miris... -- abi izvēlējās tādas stervas, viens no viņiem laikam šad tad arī sadeva kādai pa seju... Esmu tiešā tekstā prasījis: nu, kāda vella pēc tāda mājā turēt?! A šis atbild: a citādi garlaicīgi, -- kaut gan viena tāda pat mēģināja dēļ viņa WWII munīcijas un ieroču kolekcijas atdot policijai, bet darīja to tādā dzērumā un nodošanas mēģinājuma formā, ka pat policisti nenoticēja... Otra, savukārt, no Pļavnieku gulamrajona 8. stāva pa loga meta ārā arī dārgus darba instrumentus, darba zābaku... kādulaik gan pārtrauca mest, jo vienreiz trāpīja ar tādu smagu gumijas celtniekzābaku nevis čoma, betr gan savam bemberim priekšējā stiklā...
0 0

28/01/2011 22:51
mariins: "pietiekami pulka gudru butņu, kuras, ja nu vajg dušu kratīt, krata vīrietim " - ir vīrieši, kuri spēj īedziļināties, palīdzēt attālināties no situācijas, nobremzē emocijas.
Būsim atklāti - vīrieši toties vairāk uzticas sievietēm, bieži atklājas, ka draugu viņiem daudz, bet katram pilnīgi savs priekšstats par šo cilvēku, jo uzticēti tik kādi krikši...
0 0
28/01/2011 22:52
inkognito - es tā saprotu, ka vecis ieraugot "jaukumu"tuvumā un dienas gaismā, aizmirst uz vietas ,ka gribējis seksu, paliek zils aiz dusmām un paziņo visiem, ka ja līdz šim ir mīlējis visas sievietes ar šo brīdi ar to ir cauri ! Tā sakot atriebjās visai maigai cilvēces pusei , jo jūtiās apvainojies un neizpratnē! Vot beizdzot sapratu, ko tas haralds gribēja teikt!
0 0
28/01/2011 22:56
Inkognitoo, minētās reakcijas šajos laikos parasti sākas nevis no atbildes trūkuma, bet gan no atbildes nepārprotamības, acīmredzama neizdevīguma... īpaši tā gadās ar pārlieku feminizētiem radījumiem, kuri sieviešu drēbes un ārējās dzimumpazīmes vienīgi valkā, bet ikdienā kādus kolektīvus komandē -- karogs rokā un patte priekšgalā un nekur citur vairs i sevi iedomāt nevar... un tāds darbs iznests no darbavietas, kur, izrādās, apbļaujamu padoto nav... Utt., utml.
0 0
28/01/2011 22:56
mariins - varbūt tas jaukums kas mētājās ar darba drēbēm, gribēja likt manīt otrai pusei, lai paceļ pakaļu un iet dzīvē un kaut ko nopelna vakariņām? Nu kā variants ... sievietes viņas neizprotamas tikai no pirmā acu uzmetiena . Bet ar zābaku un pa Bembi - tas ir kruta! Snaipers ne sievišķis ... Un redz, tu arī man piekrīti- večiem tādi enerģiski jaukumi vajadzīgi ekonomijas nolūkos - katru vakaru tejāteris mājā pa brīvu. Var šad tad draugus ar aliņu uzaicinaāt ... nu lai šiem skauž ;o))
0 0

Tēmas: 6
Ziņas: 15776

28/01/2011 22:57
tapatvien, es vēl nesapratu, ko Tu beidzot saprati, ka es gribēju teikt!
i’ll be back!
0 0
28/01/2011 22:59
Ai, harld- ja es pati saprastu
0 0

28/01/2011 23:02
Tapatvien Haralds: "pielikt kādam dināmō" - te laika katram dzimumam un īpatnim sava izpratne, kas ir spridzināmais, kas ne.
bieži tā sprādzienbīstamības iespējamība rodas no tā, ka vīrietis nav gatavs atbildēt uz jautājumiem, viņam vajag padomāt, tak gabals nokritīs, ja pateiks: pagaidi, man jāpadomā! Es atbildēšu!
Un nabaga sievišķis tak nevar šā galvā ielīst un cepās, jo uztver kā sievietes noliegšanu.
Stulbi pārpratumi.
0 0
28/01/2011 23:03
Tapatvien, šoreiz gan Tu trāpīji> tai dullīzeru kompānijā bija arī tādas reizes, kad čomi ar pāris kastēm aliņa sanākuši pie sava autokrāsotāja labā, un beibe sarīko trādirīdi, -- visi tiešām, kādi 8 -- 10 rumpi sēdējuši un zvieguši kā par cirku, kamēr dažs pats arī par zviegšanu ar blakus esošiem priekšmetiem norāvies...
0 0
28/01/2011 23:05
inkognito - nu ja sievietēm ir vieglāk, viņas domā pēc tam, kad jau visu ir patikušas.

mariins - ES TAK ZINĀJU!!!!!
0 0
28/01/2011 23:07
patikušas , lasīt - pateikušas ... man ar rakstīšanu tāpat , kā ar domāšanu . Klabinu taustiņus neskatoties un man slinkums pārlasīt savas muļķības .Atvainojiet , lūuuudzu ...
0 0

28/01/2011 23:08
mariins, ko nozīmē "parasti"? Tādus vispārinājumus galvā turot, arī visur redz vispārinātas situācijas, un konkrētos gadījumos neko nejautā, kas, kāpēc, kā tu to domā, kā saproti, kā redzi?
Esmu pieredzējusi gan rasu, gan vēsturisko valstisko sistēmu, gan dzimumu vispārinājumus - nenormāli daudz enerģijas patērējas tos apgriežot ar oderi uz āru.
0 0
28/01/2011 23:12
a kāpēc tai sakarā rasu, gan vēsturisko valstisko sistēmu, gan dzimumu vispārinājumus vispār iespringt? Vajag vienkārši izbaudīt dzīvi visā viņas dažādībā
0 0

28/01/2011 23:15
Jā, Tpv, cilvēks top gudrāks un arī dzīvot un muti laikā atvērt mācās
0 0
28/01/2011 23:20
Inkognitoo, dzīve vienkārši ir pārāk raiba, lai to vienkārši sabirdinātu kādos 10 kastiņos vai šūplādiņās...
0 0

28/01/2011 23:23
Jā, mariin, taču kāpēc tā jāsabāž kādās kastiņās "vispār", "parasti"?
0 0
Nē nu var protams, bet ja pēkšņi rodās kāda doma un laužās uz ārū. Un tu saproti, ka īsti gudri tas nav, bet nepateikt arī nevari, jo tik labs vārdiņu salikums... un ir apnicis būt gudrai, vienkārši gribās būt sievietei un dzīvot no jūtām un fantāzijām ... vienkārši izbaudīt to ka esi iens jauks un sakarīgs sievišķis . Un mācīties vispār vairs negribās ...
0 0
Jau 5 lapa, bet nevaru neko izdomaat, kas ir labaaks par To...
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas