Ielogoties
Reklāma

10 lietiņas, ka sievietei reizēm šķiet labākas par seksu: / 60

27/01/2011 21:35 | Diskusija lasīta 6301 reizes
10 lietiņas, ka sievietei reizēm šķiet labākas par seksu:

1. Sajūta, ka Tu esi vienlaicīgi eleganta, skaista, jauka un interesanta.
2. Galvas masāža un brīnišķīga frizūra pēc tās.
3. Karsta vanna pēc divu stundu salšanas sabiedriskajā transportā.
4. Dejot ar vīrieti satraucošas mūzikas pavadībā un izjust ķermeņu ciešo sakļaušanos.
5.Uzzināt, ka Tavas bažas par negribētu grūtniecību nav apstiprinājušās.
6.Tase kapučīno Dodžu laukumā Venēcijā ar jebkuru, kura vārds skan līdzīgi Lorenzo.
7.Uzvilkt mīkstu flaneļa pidžamu, ērti iekārtoties pie televizora un bez uztraukumiem par slaidu figūru ēst tik daudz šokolādes konfekšu, cik sirds kāro.
8.Atklāt, ka viņu ir pametusi sieviete, kuras dēļ viņš pameta tevi.
9.Vecāsmammas pīrāgi.
10.Mīlestība.

Varbūt papildināsiet?
Atbildes (111)

Tēmas: 0
Ziņas: 2

28/01/2011 10:38
Я нашла себе парня. Умного, доброго, верного и красивого... и была счастлива!. Пока умный не узнал про доброго, а верный - про красивого. tās ir manas vēlmes
0 0
28/01/2011 12:35
... nē...
es dodu priekšroku seksam ar mīlamu vīrieti...
vīrieti, kas mīl mani - tādu kāda esmu...
0 0
28/01/2011 15:07
man tā ir muguras masāža
0 0

Tēmas: 6
Ziņas: 15776

28/01/2011 15:35
Tāpat-1, domāts 10 lietiņas, kas sievietei?, labāk 10 lietiņas, parādības / sajūtas kuras sievietei ...
jaunas kurpes
pielikt kādam dināmō
parunāt pa dušām
uzzināt, ka kāds, kura uzmanību nav iedevies sev pievērst, zilais
ka izdodās ar kādu tramvajā noklausītu "asprātību" "ielikt aubē" savu vai ne savu, bet vīrieti
uzzināt, ka tomēr nav gaidībās
saņemt tik lielu mantojumu, ka var dzīvot uz platu kāju un neatkarāties no tēviņiem
uzzināt, ka družkai / ienaidniecei / kaimiņienei nācis ausīs, ka viņas vīrs laiž pa kreisi
8!
0 0
28/01/2011 15:41
haralds- kas vīriešiem šķiet labāk par sex??? Reizēm???
0 0

Tēmas: 91
Ziņas: 28946

28/01/2011 15:43
Tas viss atkarīgs no dažādiem apstākļiem... ja sieviete dotajā brīdī nevēlas seksu, tad pat seriāls un žurnāls ...
0 0
28/01/2011 15:45
haralld nebalansē uz robežas starp asprātību un prastumu šoreiz .tēma ir jauka, mierīga, pasteļtonī.
0 0
28/01/2011 16:14
Ai, nu Harald, nu nevajag sievietes tā noniecināt. Goda vārds, mēs visas esam foršas un jaukas, vieenkārši vīrieši skrienot mērkaķa atrumā no vieniem brunčiem uz otriem nepaspēj to novērtēt. un tas būtībā arī labi, jo sakarīgam sievišķim tos pasaules skrējējus nevajag. Par tiem taviem variantiem, kas tavuprāt liktu aizmirst sievietei par seksu:
1.jaunas kurpes - o jā, nav nekā labāka par jaunām kurpēm, bet neviena sieviete tādēļ nesēdēs mājā, jo Pasaulei tās noteikti jāatrāda un arī seksā kurpēm nav nekādas nozīmes
2.pielikt kādam dināmō - sievietes neliek dināmo, sievietes vienkārši saudzīgi liek manīt vīrietim, ka viņš nav viņas mērķuauditorija. Galu galā pārgulēt ar kādu, tikai tāpēc ka jūties tam parādā īsti nav labais tonis
3.parunāt pa dušām - jā, vīriešiem to nesaprast, bet ja draudzenei ir sirds pilna un vajag kādu atbalstu, seks var pagaidīt
4.uzzināt, ka kāds, kura uzmanību nav iedevies sev pievērst, zilais - muļķības, tieši zilie ne tikai pievērš uzmanīvu sievietēm bet arī var dot visvērtīgākos ieteikumus no vīrieša viedokļa! Bet ja vīrietis nav pievērsis uzmanību - tātad viņam slikta gaumae un nafig viņš mums tāds ir vajadzīgs
5.ka izdodās ar kādu tramvajā noklausītu "asprātību" "ielikt aubē" savu vai ne savu, bet vīrieti -te es nesapratu ne vārda kādā aubē, kam ielikt, kāpēc sabiedriskajā transportā ?!! Bet nu sievietēm nav arī viss jāsaprot
6.uzzināt, ka tomēr nav gaidībās - nu to jau minēju punktā Nr.5. Kāds k Čertu seksis, kad nervi čupā , te vajag to mugurasmasāžu , ko iesaka esmucita , vai vannu , vai SPĀ tūri ... vismas pāris dienas 100% relakss...
7.saņemt tik lielu mantojumu, ka var dzīvot uz platu kāju un neatkarāties no tēviņiem - nu nav taisnība, ja sievietei vairs nav jālauž galva kā izdzīvot var sākt sakārtot savu personīgo dzīvi.
8.uzzināt, ka družkai / ienaidniecei / kaimiņienei nācis ausīs, ka viņas vīrs laiž pa kreisi -a pričem te sekss?
Tā lūk
0 0

28/01/2011 21:25
austerre, eto uzje najezd!
tapatvien vīrieši skrienot mērkaķa atrumā ... nepaspēj to novērtēt.
ES paspēju! lai Divs apgrāpstās, nenoniecinu!
0 0
28/01/2011 21:29
tapatvien | 28.01.2011. - 16:14:26
Goda vārds, mēs visas esam foršas un jaukas,

Pašai smiekli nenāk?
0 0

28/01/2011 21:29
lai Dievs nogrābstās!
austerre kas vīriešiem šķiet labāk par sex??? Reizēm???
domāšu! oi, man šķiet, ka ilgi domāšu!
0 0
28/01/2011 21:40
Ai, es tā noguru to palagu rakstot, ka man ir vitāli nepieciešams "atslēgties" ... saldumus un seksu lūdzu nepiedavāt man ir atslodzes diena!
0 0

28/01/2011 22:04
es joprojām domāju!
tapatvien mēs visas esam foršas un jaukas,
jūs jau esat! bet ir arī ne TIK foršas un jaukas.
0 0
28/01/2011 22:10
... ne TIK foršās un jaukās arī kādam patīk... bet atkal tā gaume
0 0

28/01/2011 22:18
pressumita, gaume. bet ja tā pavisam atklāti, paretam gadās arī pa pavisam neforšam un nejaukam organismam satapt. un arī sieviešu dzimuma.
0 0
28/01/2011 22:26
Tapatvien... Vai esi pārliecināta, ka šoreiz ne reizi/nevienā punktā nav garām? :)

1. Nav nekādas noniecināšanas, ja kaut viena zināma/vai vismaz pirmais varenais sieviešu piecnieks kaut ko līdzīgu praktizē.
2. Kurpes... :) Seksā tām neesot nozīmes. O-obloms. Nospied, Tapatvien opciju "profilu teksti" un nebūs ilgi jāgaida, kad atradīsi pierādījumus savai nezināšanai un attiecīgai pārliecība: daudzas un daudzi pat 1-a portāla robežas atzīst, ka kurpes uzbudina/rosina...
3. Viņas neliekot dinamo, saudzīgi (!) liekot manīt, ka ne īstā auditorija, bet ir taču varianti, kad uzbudinās/atriebjas ar nesaudzību un tādēļ, ka ir jau bagāžā neviena vien auditorija jau priekšā... :)
4. Par zilajiem tiešām izsludina tos, kuri novēršas un atklanās, izvairās, -- pat diskusiju arhīvā piemērus var atrast. Ir arī citādi, -- pietiekami pulka gudru butņu, kuras, ja nu vajg dušu kratīt, krata vīrietim, jo rets tas sieviešu dušas siets un šķirotājs, kur izkratīto laiž tālāk, -- ja to dara -- sapuvis.
Utt. Tapatvien, -- stereotipu kolekcija jauka, bet ne vienmēr tuva patiesībai: protams, var atrast dažas, kuras Tavia versijai atbilst, -- katram savu piemēru netrūks: vai -- ļoti šaubos, ka tŗuks...
0 0
28/01/2011 22:27
... jā,harald,ja nu tu kādu amēbu satiec
0 0
28/01/2011 22:28
Nē nu bet ir taču tie veči. nu tādi asu izjūtu cienītāji, kuriem attiecības ar raganu, vai stervu (man ļoti patīk tas krievu vārdiņš -dikti trāpīgs un galvenais, ka tas nenozīmē, ka jaukums ir maita, bet gan ka sievišķim ir raksturs) uzsit adrenalīnu! Un viņi bez tā dzīvot nevar. It kā atgriešanās katru vakaru mājā pielīdzināma ieiešanu zvēru krātiņā, un tad viņi tur abi viens otru dresē, uztaisa klopi un kad beigās viņš savu stervočku apgāž gar zemi un iespaido fiziski , rezultātā jūtās varonis un pasaules valdnieks. Un visdīvainākais, ka tam jaukumam apakšā tās rotaļas tīri labi iet pie sirds, jo viņa fiziski jūt, ka aprecējusi vīrieti un ka mājās ir atnācīs Saimnieks! Un kas dīvaini - abi jūtās laimīgi un piepildīti... iespējams .. varbūt, kā variants
0 0
28/01/2011 22:36
... var jau būt kā kādam(ai)tā arī ir,bet man riebjas... kādas tur asas izjūtas.bet nu jā,kādam dīvainītim varbūt patīk savai mīļotajai sasist seju.nu jā ,nekas īpašs
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 2463

28/01/2011 22:42
mariins: "... ir taču varianti, kad uzbudinās/atriebjas ar nesaudzību un tādēļ, ka ir jau bagāžā neviena vien auditorija jau priekšā... "

šis nu gan ir abiem dzimumiem iespējams izlēciens, tiesa negudrs un nemaz jau jnu tik biežs...
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas