Ielogoties
Reklāma

Omes Gārsas virtuve... ))) / 9300

14/10/2017 14:30 | Diskusija lasīta 379143 reizes
... ķeram to lietu plašāk-... atskaite par iztukšīto -jau kā standarts, receptītes, ieteikumi, bodes un tirgus dienas (un nedienas), ieskats tuvākā un tālākā citu zemju virtuvē... nu, vienvārdsakot- bez paklačošanās ar neiztikt..)
Atbildes (10485)
14/03/2018 16:53
..šobrīd nopirkto persilādi lietoju sāls vietā...
0 0
14/03/2018 16:54
SantaMaria ir tikai viena.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18464

14/03/2018 16:56
Es vakariņās gatavošu smalki maltas sivēna gaļas plakanbumbiņas, apceptas no abām pusēm, kartupeļu pirē un svaigsalātus no tomātiem-sarkanajiem, paprikas-dzeltenās, dillēm, lokiem un purava-zaļajiem. (Cenšos turēt Indrak ieteikto stilu)
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38875

14/03/2018 16:59
es arī esmu tikai Santa Maria persilādi redzējusi..viena veida...
Kādas tad vēl ir>?
0 0
14/03/2018 16:59
Es vakariņās žavētu ziedu un lapu uzlējumu
Arī smalki
0 0
14/03/2018 17:00
buc, es piefiksēju, ka tā -kas paciņā, atšķiras to tās, kas pudelītē-kaisāmtrauciņā...
0 0
14/03/2018 17:01
es uzcepšu olas.2gb
0 0
14/03/2018 17:01
frīnai būs kotletes ar kartupeļu putru..un kaut kādi tur salāti
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38875

14/03/2018 17:01
kaisāmtrauciņš..ak jēē... cik smalki, tev, Gārs, mazais pirkstiņš bij atšauts, kad šito rakstīji??? ))
0 0
14/03/2018 17:02
..un bučam vakariņās plika tēja...
cukur vismaz pieliec
0 0
14/03/2018 17:04
sol, es tak nesapratu, kā lai pasaka, lai jūs tur liepājas-māsiņas krāsiņas saprastu ..tad tā smalkāk aprakstīju to ģēlu
0 0
14/03/2018 17:04
Nā... cukur pie šķidrumiem nelieku.
Es no paciņas ieberu beramtrauciņā :)))) Neesmu pamanijusi atšķiribu. Būs jauns beramtrauciņš, ar saturu, jānopērk.
0 0
14/03/2018 17:06
es par orģinālo beramtrauciņu... nevis par orģināl beramtrauciņa aizvietotāju runāju...
0 0
14/03/2018 17:08
Ja poņal, nje durak!
0 0
14/03/2018 17:09
ņju, ņju... ej tu sazin
0 0
14/03/2018 17:10
..vot tā... man miegs pārgāja... un jūs pie vainas
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 5056

14/03/2018 17:20
Zin Gārs, te Liepājā ar smalku izturēšanos viss ir kārtībā, mēs manieres protam un ari vakariņas sveču gaismā protam uzrīkot, kā ari graciozi ’’atšaut’’ mazo pirkstiņu dzerot espresso no porcelāna krūzītes 
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 17107

14/03/2018 18:03
Man sanāca super sacepums!
 Noskatïju recepti žurnālā, tad nu izmēğināju.
 Sagriezu smalki kāpostu, sarïvēju burkănu. Uz pannas uzliku speķi ar sīpoliem, pa virsu kāpostus un burkānus. 
Tad šis veidojums sāka kalst, nācās samaisït. Beigăs uzlēju virsū sakultas olas.
 Tad izlasïju žurnălă recepti un izrădăs, ka tie kăposti bija jăsajauc uzreiz ar olu. 
Bet sanāca super ēdiens! Pēc receptes vēl ir arï ziedkăposti. 
Năkošreiz mēğinăšu kă žurnālă rakstïts!
0 0
14/03/2018 19:52
... tiku pie kļavu sulām... jes
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38875

14/03/2018 19:54
šaujiet mani nost..., nu neticas man, ka sulas jau tek! tak visu laiku bija gandrīz arktisks aukstums
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas