Ielogoties
Reklāma

Omes Gārsas virtuve... ))) / 9280

14/10/2017 14:30 | Diskusija lasīta 379141 reizes
... ķeram to lietu plašāk-... atskaite par iztukšīto -jau kā standarts, receptītes, ieteikumi, bodes un tirgus dienas (un nedienas), ieskats tuvākā un tālākā citu zemju virtuvē... nu, vienvārdsakot- bez paklačošanās ar neiztikt..)
Atbildes (10485)
14/03/2018 16:05
vo... man tas primār-sekundār ar patīk ..a, terciāli -es nemaz nezināju, ģerevņa tāda
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 17107

14/03/2018 16:06
terciāri man vēl jāpacenšas izburtot, kur nu vēl izrunāt 
Tā nu ir, smalkumi visu dzīvi jāmācās.
0 0
14/03/2018 16:10
Varbūt ir vēl kvartiāli, kvintiāli, sekstiāli...

Ah, cik labi... Vedekla ar biešu zupi pabaroja. Tagad varēs pasnaust... Gārs, Tu jau pagulēji?
0 0
14/03/2018 16:10
nēnu, kad iemācās, tad izrunājās dikti smuki... terciāli... un skan uz uh
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18464

14/03/2018 16:11
Gārsīt, jaukā, šito pelmeņzupu es tak vārīju jau labi sen, liku klāt vēl zaļumus, burkānus un tupeņus. Tā ka nekāda slinkā zupa, puslaiskā zupa sanāk.
Bet vakar man tapa Burkā kundzes makaroni jūrnieku gaumē (smalki tā nosaku)
0 0
14/03/2018 16:12
Man sekundārais darbiņš pie keksīša vēl palicis. Jāsadrupina cukurs pūdercukuriņš jāsamaļ. Un noplacis nav nekas!
Reāls krasafčiks
0 0
14/03/2018 16:15
..gan jau, ka primāri saplaks
0 0
14/03/2018 16:17
..es vairs nav burka... ne primāri, ne sekundāri... izcirtu bļodiņu ar plikiem makaroniem, biku tik sieru pārkaisīju... terciāllais rijamais bij uznācis
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 17107

14/03/2018 16:20
Ārprāts, kā man vēders sāka burkšķēt palasot par Jūsu pavārmākslu. 
Jābeidz strādāt un jāiet uzšķērst to kāpostgalvu. Recepti jau izdomāju.
0 0
14/03/2018 16:25
Aldij, tik nesaki, ka ēdīsi zaļu... vot, sautējums ar gaļiņ... vaiiii
0 0
14/03/2018 16:25
Nu nāk tik bariņā... uz silto keksu ;)
0 0
14/03/2018 16:28
.gan jau, ka rozīnes nava..(burkšķ..)
0 0
14/03/2018 16:32
negribu vairs nekadus keksus un tortes nupat jau ir tā ka pāēdusies visu šito..
gribas marinētas sēnītes
0 0
14/03/2018 16:36
Nav rozīnes , ir dzērvenes. Vot!
0 0
14/03/2018 16:38
..ir gan dzērvenes..gan pašmarinēti šampinjoni... tik keksa nav
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38875

14/03/2018 16:42
Mana maltās gaļas zupa-pilnīga improvizācija:
Apcepu katliņā 500g maltās gaļas ar sīpoliem,
tad pielēju bundžu ar smalcinātiem tomātiem savā sulā,
2 bundžas konservētu pupiņu( vienas baltas, otras sarkanas),
persilāde( mana top garšviela pašlaik),
mājās nebija čilli, tāpēc piešāvu 2 karotes ar sinepēm,
dažas kadiķogas,
ķimenes,
pašās beigās pārkaisīju ar dillēm...
Uzliku vāku, lai atpūšas un garšas sarod!!!
Liekas, ka ar skābu krējumu būs gerai!!!
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 18236

14/03/2018 16:45
Aldij, bija jāsaka, sliecos baudīt svaigzaļumu salātus, lai gan šādi arī nemaz nav īsti smalknēji
0 0
14/03/2018 16:47
Sol, nu prīmā! Reizēm arī šadi imprivizēju. Parasti visiem der.
Un, perselade rullē 😉
0 0
14/03/2018 16:52
..a, jūs zinājāt, ka tās perselādes ar dažādas?... ir ar dažādu sāls daudzumu... un dažādām garšām...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18464

14/03/2018 16:52
Indrak, Tu laikam gribi mūs piebeigt pilnīgi un galīgi.
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas