Ielogoties
Reklāma

Omes Gārsas virtuve... ))) / 7980

14/10/2017 14:30 | Diskusija lasīta 379271 reizes
... ķeram to lietu plašāk-... atskaite par iztukšīto -jau kā standarts, receptītes, ieteikumi, bodes un tirgus dienas (un nedienas), ieskats tuvākā un tālākā citu zemju virtuvē... nu, vienvārdsakot- bez paklačošanās ar neiztikt..)
Atbildes (10485)
24/02/2018 14:18
..bet  tu tomēr skaidri zini, ka tie svari nemelo... baigi neticās ... trubiņas... vārītais krēms
0 0
24/02/2018 14:23
Kafija, banāns, mandarīns...
Kāda netaisnība!!! Solei taisnā zarna...
0 0
24/02/2018 14:36
tagad es saprotu, kāpēc pēc darba cibiņas izēšanas, es kādu laiku nevaru pakustēt
šodien to saturu izliku uz šķīvja... šķīvis liels-... pilns un vēl ar kaudzi... viss, jātaisa uz pusi mazāka cibiņa
0 0

Tēmas: 11
Ziņas: 412

24/02/2018 15:21
Cepta Frankfurtes cepamdesa ar Hortex dārzeņiem. 
Vakarā cepšu kotletes no Rimi akcijā  pirktās cūķa karbonādes.
0 0

Tēmas: 6
Ziņas: 1988

24/02/2018 15:40
gaarsa112

... ķeram to lietu plašāk-... atskaite par iztukšīto -jau kā standarts...
==========
Izmakšķerēju vecu zivi no saldētavas.Iemetu ūdenī lai atžirgst.
Visas/si te lielās ar barību.Es palielīšos ar peli ledusskapī :>
0 0
24/02/2018 15:43
..man ar zivi gribās..vakar tās lašmaizes ..bet vēl nav gana...
bet, peli, žaģi, neēd gan
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 17107

24/02/2018 15:56
Man sanāca šmuce. Cepu tusam kotletes pa jaunai modei cepeškrāsnï, sanāca sausas un bez săls.
 Kur tas sāls palika, nezinu.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 3132

24/02/2018 15:57
Man frikadeļu zupa... garšīga, sātīga... un divām dienām... vakara tikai tējiņa plikiņa...
0 0

Tēmas: 6
Ziņas: 1988

24/02/2018 16:10
gaarsa112 | 24.02.2018. - 15:43:20

bet, peli, žaģi, neēd gan
============
Nu bet kāda ta fekai var būt vaina, pie atsaldēšanas?
Ja nu vienīgi man spuras izaugs :>
/pele uzkodai/
0 0

Tēmas: 6
Ziņas: 1988

24/02/2018 16:17
Ai!
Dziedāt gribas.:) Ēst nē! :>
0 0
24/02/2018 16:41
dziedi
0 0
24/02/2018 16:41
aldij, moš, rīvmaizē vajadzēj apviļāt... ???..
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 17107

24/02/2018 16:50
Velns viņu zin ko tur vajadzēja darït, gaļa it kā normāla bija.
0 0
24/02/2018 16:53
es zinu aldij
0 0

Tēmas: 6
Ziņas: 1988

24/02/2018 16:54
gaarsa112 | 24.02.2018. - 16:41:04

dzied
=================
0 0
24/02/2018 17:04
aldij, es tā ar daru, ja vajag padaudzāk kotletes un slinkums pie pannas stāvēt... bet ja cepeškrāsni-tad katrai kotļetkai iebakstu viducī sviesta stienīti(gabaliņu)... ta cepoties šis kūst un iesūcas kotletē...
un vēl variants, ka smalkos kubiņos sagriež kūpinātu speķīt un iejauc masā-tad i garša interesantāka, i sulīgāka... -to pat tā smalki sauc-par malto bifšteku
0 0
24/02/2018 17:08
Nojausu ka... gaarsai kotļets sanāk lieliskas
0 0

Tēmas: 6
Ziņas: 1988

24/02/2018 17:10
Visas jūs gudras.
Manas zives izlietnē vēl klusē >
0 0
24/02/2018 17:18
žaģ, jāsaldē jau iztīrītas zivis, ta jau sen varētu cept, bez kādas tur atsaldēšanas..tu ar tā kā tāds... )(tālāk neteikšu)
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 16684

24/02/2018 17:27
jēlu zivu smaka ir pretīga.to es kā makšķernieka/bļitkotāja meita saku!
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas