... ķeram to lietu plašāk-... atskaite par iztukšīto -jau kā standarts, receptītes, ieteikumi, bodes un tirgus dienas (un nedienas), ieskats tuvākā un tālākā citu zemju virtuvē... nu, vienvārdsakot- bez paklačošanās ar neiztikt..)
Divas maizes ar viltoti zaķi, tomāts, vārīta ola un kafija.Ābolkūka gaida savu kārtu.
00
23/02/2018 10:36
amata | 22.02.2018. - 22:28:40undefined
Ezīt pisies vēl kamēr jauna esi veca būsi nedabūsi pat no Dumpja.
nu katrs par to, kas tam tuvāks, tu par pišan, es par ēšanu
00
23/02/2018 10:38
Gārš. a vot ka garam tava darvas karote, keksu maisu tikai mājas un pat no lauku vistu dētiem oliem un lauku tīrā salda krējumiņa... ( ņemot vēra, ka es to daru reizi 2 gados )
00
23/02/2018 10:41
lab, lab, ez... es tak zinu, ka tu ar RĪTIŅU-ķipa, dvēseļu radinieki
00
23/02/2018 10:44
eziti... vot to tu muļķīgi izdarij. ka uzrakstiji, ka tu to dari reiz pa diviem gadiem... tā ru pie vīra netiksi :))))
00
23/02/2018 11:06
sačakarēja man ezis smadzeni ar to savu keksi... bij sausais maisījums( )..pieliku sviestīn, medus karoti, melnās plūmes, žāvētas dzērvenes, vēlāk pārlies ar šokolādi... būs darbā gastranomiskās izvirtības... a, ta diena gara
Baigi labā ābolkūka..smilšu mīkla, tad āboļi, tad sakults olbaltums, tad drumstaliņas un tad mandeļu skaidiņas! Baigā ņamma!!(tas Lizetttei par to nogrūšanu no kalna... )
00
23/02/2018 16:34
Recepte, Raganu, zupai-malta cg, sīpoli, tomātu mērce-sacep uzreiz katlā, lej klāt buljonu, uzvāra un tad liek marinētus kāpostus, vāra, kamēr mīksti, tad liek klāt marinētus šampinjonus, kausēto sieru.Uzvāra.Dikti laba.
00
23/02/2018 17:41
mentalists7 | 23.02.2018. - 10:44:02undefined
eziti... vot to tu muļķīgi izdarij. ka uzrakstiji, ka tu to dari reiz pa diviem gadiem... tā ru pie vīra netiksi )))