vairs netaisu siermaizes... vai nu pliku stienīšos, salātos... bet pārējo sarīvēju-vēlams 2 šķirnes... un ta pielietojums nav tālu jāmeklē-pārkaisu visu, ko karsēju, kotletēs, karstmaizes utt tikko sarīvēju -krievijas un holandes-abi garšo...
anksa-n | 18.06.2017. - 20:52:32 ēzdama katrai sierražotavai savs krievijas siers.pie tam-katrai savā cenā.ej nu saproti!
00
18/06/2017 21:25
lizet, ta viņš ir parasti vienas sierotavas pērku..vai gadās arī kādas citas, ar atlaidi
00
18/06/2017 21:25
nu, gastranomisko eksperimentu ceļā jāievērtē, kura ražotne vislabāk patīk... lai gan es tā nedaru, drīzāk tik uz cenu skatos... man visi ejošie sieri garšo..
... putraimini tač ātri vārās... grūbas jāmērc... tagad vēl mērcīti sasštukot..kreptīgu... acitādi visu dienu tik saldumi, saldumi... skatīties negribās virsū...
vakarā stāvēt pie plīts un maisīt katlā kā durnai... nu i nafig. par sevi varu teikt, ka pēdējās dienas dikti nepareizi sanāk-visu dienu noskrienos un vakarā pieeeeeeeēdos... bet! no staigājošajiem 2kg viens ir nostaigāts!