Ielogoties
Reklāma

Kas labs ēdams galdā? / 1120

04/06/2017 15:08 | Diskusija lasīta 332161 reizes
Taisām ēst, sitam klaču. Lamāties nedrīkst.
Atbildes (9104)
18/06/2017 18:39
Man savukārt mājās ir kvinojas milti. Stāv un stāv... vajadzetu ko uzmeistarot. Paši graudiņi apēsti. Man viņi kkādu ūdens augu atgādina, tādi ūdeņaini, bet garšīgi
0 0
18/06/2017 18:39
Nu tur taisnība. To es neapstrīdu
0 0
18/06/2017 18:40
es tagad lieku visur kur..pat pie rabarberu kompota, tad beigas sanāk ķisels..
bet sliktās katrupeļu cietes..
pie biezpiena sacepuma lieku, pie putram, tad tai variantā ka šodien..
0 0
18/06/2017 18:41
It kā karpeļu cietes vietā varot kukurūzas, esot labāka... Bet man kā viss..stāv plauktā neaiztikta. Tāpat kā tie kvinojas milti un vēl šis tas...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 8540

18/06/2017 18:49
Anks, apstāsti reālo labumu. Par tām sēklām. Kas ar Tevi notiek? Āda izgludinās, svars krīt, locītavas saeļļjas... utt..Tieši kas? Es lietoju linsēklas. Nu ir ok, visādos veidos:))
0 0
18/06/2017 18:51
, linseklas man rauj uz korķi... seviški maltas, kas ir vislabakās..jo veselas rīt gandriz nav vērts
parejo privati
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 8540

18/06/2017 18:54
Kas vainas maltām? Pat īsti garšas nav. Es maltas ēdu. Vai beru kkur klāt, ja nav kur, tad mutē un uzdzeru ūdeni.
0 0
18/06/2017 18:59
nu es nevaru šad ieksā dabūt, nāk atpakaļ..bet tas labi, ja var..
gribas jau tomer ēst tā lai ari garšo., lai nav jāmokas
0 0
18/06/2017 18:59
Maltas nav labas dēl tā, ka viss labais ir oksidējies... Palikušas tik mizas. Bet..tas attiecas uz sen maltajām, ja samaļ un uzreiz ēd ir labas! Jo veselas aŗi nav labas... izskrien cauri labumu neatdevušas...
0 0
18/06/2017 19:13
http://www.la.lv/brinumseklinas-notievesanai/

Secinājums

Ēdienkartes dažādošanai patiešām var izmantot maltas vai veselas čia sēklas – pie brokastu pārslām, konditorejas izstrādājumu cepšanai, maltas pārkaisīt augļu – jogurta desertam utt.

Bet apgalvot, ka šis ir produkts, kas obligāti iekļaujams ēdienkartē unikālā sastāvā dēļ, nozīmē krietni pārspīlēt. Mums pašiem izaug daudz vērtīgu sēkliņu, ko vajadzētu izmantot – jo īpaši linsēklas, kuras gan maltas, gan veselas ir labs vērtīgo vielu avots.

0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22881

18/06/2017 19:18
Bet, baigi jau gribas kaut ko no aizjūras zemēm :)
Labvakar!
0 0
18/06/2017 19:28
a, tos mūsu labumus nemaz tā nevar dabūt... daudz jūs veikala plauktos kaut vai smiltsērkšķa izstrādājumus redzējušas?..jā, mēdz būt, bet cena tāda, ka patiešām no aizjūras ar kājām nesta...
gadatirgos ir, bet tad arī ar baisu uzcenojumu..
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 8540

18/06/2017 19:38
Logično. Mūsu produktam maz pircēju, cik ta mēs te esam... Tātad augsta cena. Es ar labprāt tik mūsu ražotos vīnus dzertu. Bet cena "kož":)
0 0
18/06/2017 19:44
Neloģiski. Būtu zemāka cena pirktu vairāk un attiecīgi pelnītu uz apjomu. Bet kurš ta tā darīs... Es personīgi tiešām kkāda patriotisma dēl nepirkšu neko 2x dārgāk tikai tāpēc, ka mūsu produkcija...
0 0
18/06/2017 20:22
ar tiem mūsējiem un zamorskijiem ir tā, ja labāk garšo un ir pieejams, tad ēd, dzer to..
no rītiem tak nedzeru miežu, cigoriņu, zīļu kafiju..
0 0
18/06/2017 20:24
kad ta tu dzer šo?..randiņos?
0 0
18/06/2017 20:27
cigoriņus pa vakariem, arī bez randiņa..
banānus daudz ēdu..un visu ko citu zamorskuju..
kā tiek pie šokolādes???kakako pupas arī pie mums neaug..
mellie pipari, lauru lapas..ari tādas ierastas lietas..
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 4231

18/06/2017 20:43
kkas jāieēd.., .
ies cept.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 8540

18/06/2017 20:46
Un pavisam aplam būtu, ja ēstu to, kas negaršo. Ka tik kko apēst:)
0 0
18/06/2017 20:52
tā ir..saku ēsdama sieru..parasto Krievijas..
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas