Ielogoties
Reklāma

Par visu un neko / 37900

03/04/2020 10:48 | Diskusija lasīta 864890 reizes
Bet uzvedieties labi, lai katras dienas beigās visi dzīvi..           Noteikumus taču ziniet...  

 
cherry01 | 22/06/2023 05:24 undefined

Iesniegt sūdzību par lietotāju (cits iemesls)

beastmodeon

Diskusiju sadaļā diskutants beastmodeon pārkāpj portāla lietotāju noteikumus: proti -Portālos aizliegts lamāties, lietot rupjus vārdus, jebkādā veidā aizskart, pazemot, nonicināt, apmelot citus lietotājus, izvietot jebkādu informāciju tekstu vai failu veidā, kas ir aizskaroša, draudoša, zaimojoša, apmelojoša, neslavu ceļoša. Nav pamata pārējos diskutantus visu laiku apsaukāt par urlām, aitām utt. Šis teksts no viņa ir kalusāms jau apmēram mēnesi no kāda 19. aprīļa diskusijā Par visu un neko. Šeit sarunās medz arī viedokļi nesakrist, bet nievājoša, aizvainojoša un aizsaroša attieksme bez pamatojuma no beastmodeon notiek nepārtraukti. Nepārtraukts mobings pret diskusijas dalībniekiem, ar kuriem didkutants uzskata, ka nesakrīt viedokļi. Tiek likti kaut kādi tiktoka ieraksti ar norādi par to, ka tur redzami diskusijas dalībnieki un tātad par citiem tiek izplatīta aizskaroša, draudoša, zaimojoša, apmelojoša, neslavu ceļoša informācija. Diskusijas autorei par šo ir ziņots, bet diskusijas autore neko šai sakarā nav darījusi. 

 

___
Reklāma   

VIP konta cena:

4 mēneši (120 dienas): 10 €
6 mēneši (180 dienas): 15 €
9 mēneši (180 dienas): 20 €
12 mēneši (360 dienas): 25€

https://www.tauta.lv/mans/vip/b/?
Atbildes (39136)

Tēmas: 1
Ziņas: 16663

11/04/2023 11:39
paklau, erotikai, tu, labsirdīgā vietvalde būdama, nu vismaz крепастное право esi atcēlusi, ja?
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 18230

11/04/2023 12:13
Labdien😀Kafija top-mana pusdienkafija, mana brīvdiena... tālāk gan bez dusošām draugu līgavām, draudzeņu līgavaiņiem... 😉
Šogad olas notiesātas visas, nevienas apžēlotās.
Un, tā jau klasika-dodot gūtais neatņemams🤗
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 13590

11/04/2023 12:56
man no divām pāri palicējām tapa kartupeļu salāti;:)
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 18230

11/04/2023 13:19
Man arī bija funktieris, gan jau paliks, gan jau salātus kādus, bet nekā-visas aizgāja jau vakar.🙂
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 16580

11/04/2023 13:35
... salāti mimoza..ar daudz daudz olām)))))... labu apetīti... plus baltvīns... manā ēdienkartē jūtamas izmaiņas, šķērsojot klimata laika joslas ... +26 grādos pat nepadomātu tik sātīgas salātus ēst... bet te tā pa gūše i požirņeje prasās)))))... uiiii, kur labi..un vēl tà mājas rulete ar brūkleņu zafffti un vārīto krēmu... ļoti labi)))))
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18456

11/04/2023 14:37
Man dažas olas paglābās vakar, šodien uzmunsturēšu pildītās vakariņām.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 13590

11/04/2023 18:14
Frīna, šogad nebija man pasha:)) nākamgad jāsaņemas:)
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 18230

11/04/2023 19:43
Man pasha=Ķīnas ābece🤣Bet garšo gan.Mums kādreiz bija ļoti jauka kaimiņiene Ņina.Tad mūs arvien pacienāja.Citkārt bieži bija kopīgas svētdienas pusdienas .Gardi gatavoja🤗
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18456

11/04/2023 19:52
Man arī sanāk garšīga pasha, šogad sanāca sevišķi laba, man jau pastellēja nākamo porciju uz pareizticīgo Lieldienām. Ja godīgi, pagatavošana pavisam vienkārša.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 785

11/04/2023 20:00
Šogad  pa ilgiem laikiem uznāca iedvesma -un tapa pasha.. Garšīga  jau ir bezdievīgi, un kalorijam bagāta arī..bet reizem jau var atļauties tādas našķības. Recepšu tam brīnumam ir gana daudz, kā nu kuram labāk iet pie dūšas, bet gatavošana  tiešam - nav sarežģita.
1 0

Tēmas: 0
Ziņas: 13590

11/04/2023 20:28
Ja nav sarežģita gatavošana, tad man der. Tas par pashu. Nākamgad būs jāsaņemas.
Šodien vakara plāni drusku sajukuši man...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18456

11/04/2023 20:32
Ķirsi, ja vēlies, varu Tev iedot recepti, kā es gatavoju.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 13590

11/04/2023 20:37
Vēlos. Zinu, ka no Tavām dāvātajām receptēm gardas lietas sanāk. Tā būtu pārbaudīta vērtība. Tāpat kā ar Tavu ruleti.
Ierakstīšu savā recepšu šņorgrāmatā🙂
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18456

11/04/2023 20:38
Sarunāts, jeb kā saka mana paziņa: sieva un vārds, vīrs un smārds.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 13590

11/04/2023 20:43
Sinoptiķi svētdien sola atkal slapju snieguuuuu...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18456

11/04/2023 20:51
Tad jau katru dienu jāzīlē kā ģērbties un nekādas skapja kārtošanas ar sezonas drēbju maiņu.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 13590

11/04/2023 21:00
Es tagad pirms astoņiem nacu mājās un man nemaz tik silti nelikas.. nu varbūt man gribējās, lai ir siltāks
0 0

Tēmas: 47
Ziņas: 11732

11/04/2023 21:14
Tā kā gadi iet, un rodas likumsakarīga interese par rakņāšanos pa zemi, tad jautājums tiem, kuri to piekopj.
Tā kā manā gadījumā ir drusku otrādi - nevis augam jātiek piemeklētiem/izveidotiem piemērotiem apstākļiem, bet konkrētiem apstākļiem jāpiemeklē piemērota kultūra, tad ... kur jūs smeļat informāciju par saules gaismas intensitāti sauli/ēnu mīlošs, par augsni - skābā/sārmainā, mitrā/sausā vietā, kālijs/fosfors/slāpeklis, mikroelementi? Ir kādas tabulas, rokasgrāmatas vai kārtējo reizi viss ir noslepenots vai par naudu? Ir iespēja nolādēt krieviski nolādēt 1974. gada grāmatu, bet slinkums tik daudz lasīt. Pašreizējā brīža jautājums. Ir 200 litru mucas ar gatavu kompostu saulainā vietā. Mucām apakšā caurumi nav urbti, līdz ar to augsne būs mitra vai ļoti mitra. Redzot to, ka pagājušā gada vasarā strutene (nezāle) izauga neliela ogu krūma lielumā un kartupeļu mizas izdzina normālus lakstus pat ar nelieliem kartupelīšiem, zeme ir iznākusi lekna. Tā kā dobes rakt esmu par slinku, ir doma uzbērt nelielu cepuri apkārt sastopamā smiltsmāla un turpat, mucās, neko vairāk nedarot, kaut ko iebakstīt. Šajā sakarā jautājums, kas būtu tas, kam patīk daudz mitruma un saules? Nu, un tā kā bērti ir pelni, tad kam vajag padaudz kālija un slāpekļa? Fosfors arī ir ticis, bet nezinu, vai daudz?
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38858

11/04/2023 21:18
viennozīmīgi-gurķi
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 16580

11/04/2023 21:29
... kabači..ķirbji?... a tomāts ko ne?
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas